2009-12-22
 20:21:39

Stuvad bladspenat och falukorv

Idag har varit en såndär dag då man bara vet att man måste göra vissa saker men orkar bara inte..och så mitt uppe i allt så ska man komma ihåg att äta något oxå.
Va iväg och julhandlade all mat vi ska ha till jul..men det ska inte ätas än..så man har alltså hela kylskåpet fullt med mat men inget att äta..hmmm?!?

Så nu har det blivit extrem lättlagad mat och frysrensning..perfekt!!

Det här behöver du:

*  Spenat (hackad eller blad)
*  Salt och lite socker
*  Grädde
*  Smör
*  Falukorv

Tina spenaten i en kastrull och låt den vattna av sig 



..lägg i en klick smör, salta och sockra. Socker BEHÖVS för att balansera upp smaken på spenat. Ta en liten nypa och smaka av. 
Häll på grädde..



..låt spenaten stå och koka en liten stund till den tjocknar något.



Stek falukorven i smör och servera med spenaten. Jag tog ett stort glas mjölk till.



olatidman

vilket bra tips:)



PUBLICERAT: 2009-12-22, 20:48:31 | URL: http://tidman.blogg.se/
Birgitta Höglund's Mat

Korv och Spenat är en riktig favorit hos mig med. Bra att ta till i julstressen.

Ha en riktigt God Jul önskar Birgitta



PUBLICERAT: 2009-12-22, 21:32:52 | URL: http://birgittahoglundsmat.wordpress.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }