2013-02-12
 22:06:07

Ligger efter med bloggandet..

 
..som ni kanske har märkt så har bloggen legat stilla ett tag..det har varit så mycket annat som har tagit min tid. Men nu försöker jag komma ikapp. Det känns jätteskumt att skiva inlägg som handlar om jul och lucia mm men det här är ju lite av en dagbok som jag älskar att kolla tillbaka på allteftersom åren går och Ronja växer.
Finns inge roligare än att titta på när hon va bebis..och tillsammans med Ronja. Hon älskar att titta på videoklipp på sig själv =))
 
Sen har jag ju sååå många videoklipp på mobilden som jag ska lägga in i vissa inlägg även om det är ett halvår sen eller tom mer.
 
 


Linnea

Saknar dina blogginlägg! Hoppas du fortsätter det är så inspirerande.
Linnea


Där Rosor Aldrig Dör

Hejsan!
Har precis hittat till Din fina blogg! Är så kul att läsa då jag/vi åxå går hos IVF i Falun och nu gjort vårt tredje försök och vi plussade på grav.testet för en vecka sedan (2 juni). Intressant att följa eran IVF resa fram till där ni är idag..Tack för att ni delar med er!

Kram fr BKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }