2012-06-27
 21:25:00

Arga leken vid matbordet..hihi!

Guuud va jag skrattade gott när vi satt och åt och så började Krister och Ronja göra grimaser åt varandra..tror faktiskt lilla R vann den här gången..hahahaha!!
2012-06-27
 20:24:00

Första doppet2012-06-23
 10:45:00

Sockerbit i stjärnor

2012-06-22
 23:41:00

Våran midsommar i bilder.

Bordet är dukat och klart..

Haklapp är ett måste..inte förstöra de fina kläderna.Och Ronja äter faktiskt både ett och annat..lite potatis, sill, matjesillstårta och gräddfil.Sen bar det iväg til midsommarfirandet här i byn.Ronja skrattade varje gång de ropade hej..och hå!!!

Sötaste lilla Ronja ♥

Ner med pappa och hälsa på Eliah.Nån som börjar bli trött..och fullt förståeligt eftersom klockan  redan va närmare 19. midsommarfirandet hä börjar vid 18 tiden så det är ganska sent.

Dans runt midsommarstången.

Mormor och Ronja ♥

Ronja hjälpte mig att vispa grädde när vi kom hem..och hjälpte mig att slicka skålen oxå =))Årets midsommartårta. En petit choux krans med lemoncurd-grädde ocj massor med jordgubbar.Vi hade även en chokladmoussetårta som Ronja la beslag på. Hon pekade och tittade trånande på mig och sa: Den??2012-06-22
 12:16:00

Bus och lek med Kira i trädgår´n

Midsommarafton idag och en del i famikljen kommer hit. Ganska skönt att ta det lugnt. Nu på morgonen leker Ronja ute i trädgården och vi förbereder maten och fixar och donar.Bilen och hoppåsnan har fått komma ut på gräsmattan, man llandar så mjukt då =)

Det här måste nog vara en av Ronjas favoritsysselsättningar..massor med skålar och sen vatten. Hon kan hålla på hur länge som helst.Farbor Jörgen hade oxå kommit och tagit med sig sin fina hund Kira. Hon är så underbart snäll och go även mot barn. Så Ronja hade jättekul med henne med att kasta bollar springa runt.

Kira är törstig och ser att Husse har tagi fram vattenslangen..Kira älskar att hoppa efter strålen men eftersom hennes höft är skadad så får hon ta det lite lugnare.Booooboooo!!!!! Ronja tjuter av glädje när hon ser Kira leka med vattnet.


2012-06-15
 19:57:00

Inte så lätt alla gånger..

Mitt mål va att Ronja skulle sitta still och äta sitt äpple..det va inte hennes mål just nu..

Nä hon skulle skjutsa runt dockan i vagnen och äta äååplet samtidigt. Ooooops!!! Där åkte äpplet!Om..man..sätter fast äpplet...här..så..kanske....Såg inte allt knöligt ut..hahaha!Men så där kanske...funkade i ca tre sekunder innan äpplet åkte i backen igen.Mamma sa ju  redan från början att du skulle sitta still. Lyssna på mamma..nån gång =))Guuunga!!!! Fast jag kommer inte upp..mamma hjälpa!


2012-06-10
 19:31:00

Ronja och Eliah leker i parken
Bästa kompisar ♥Sååå söta de är =)

Var är Eliah?Eliiiiaaahhhhhhh!!!!!????!!!!!Tänk va barnen växer fort, man stannar upp hela tiden och bara tittar förundransvärt på dem hur mycket de kan och lär s ig hela tiden =)) Älskade lilla R ♥Ronja kunde inte riktigt förflytta sig framåt men Eliah va jättegullig och knuffade på ist =)Eller så kan man dra traktorn framåt..hahaha!
2012-06-09
 19:53:00

Dagens utflykt går till lekparken.

Först blev det en sväng upp i skogen för att leka med kottar..tänkte vi, men Ronja ville inte alls kliva ur vagnen utan hon ville sitta kvar så vi tog en promenad istället.Ronja ville prova att hänga i järnstången och hon va så duktigt och stark.

Inte så lätt att komma  upp till den stora rutschkanan, men lika bra för då får mamma och pappa hjälpa till och hålla lite koll på fröken.Wow.!!!! Ronja hittade en innebandyklubba som hon blev jätteglad att leka med.Den här stora gungan är ju helt underbar att gunga i..även som vuxen =))Fattar inte hur man kan bli så skkitig i ansiktet av att leka med lite sand..kolla på de kommande bilderna i ansiktet..men huvudsaken är att hon har skoj =))

Och fult i hårbotten, det ärar hem och stoppa ner i badbaljan.
2012-06-09
 16:34:00

Nya kläder till lilla R.

Behövde köpa lite mer kläder till lila R som hon bl a kan ha på dagis när det är varmt ute.
De här ta 3 betala för 2 är super tycker jag. Sköna och mjuka i kvalitén.

Det här blir dock inget dagisplagg men perfekt till sommarlovet och semestern =)Och den här blir fin till midsommar kanske =)

De här har jag tittat på under en längre t id så de åkte ner i korgen.Och sommarstrumpor oxå.
2012-06-02
 20:35:00

Mysigt med farbror Jörgen =)


Idag har farbror Jörgen varit på besök, och det märks så tydligt att lilla R tycker mycket om honom ♥
2012-06-02
 17:38:00

Gott med chokladcheesecakemuffins


Ronja fick faktiskt inte äta hela muffinsen, tyckte det va lite väl mycket, men hon fick lite grann iaf =))


2012-06-01
 19:34:00

Ajaj dumma geting å sticka Ronja på armen!!

När vi stod och fotade mitt uppe bland äppelblommorna så stannade Ronja upp och bara stirrade rakt ut..helt fokuserad på nåt vi inte såg..hmmm?? Men när vi kom in så sa hon aj och tog sig för överarmen och därunder tröjan hörde vi ett surrande..Ååååhhhhh dumma geting som hade letat sig in och antagligen stack henne. Men det blev inge mer väsen än så..så hon kanske klarade sig.2012-06-01
 19:09:00

Uppe bland äppelblommor

Tyckte det skulle vara så fint med lite bilder på lilla R uppe bland de fina blommande äppelblommorna. De är ju så underbart fina och jag ville föreviga dem på bild..och vad passar bättre än en trollunge bland blommorna.


2012-06-01
 18:27:00

Ronja har fått sin första cykel!! =))

Den här cykeln har vi köpt till Ronja och hon blev såå glad ..tyckte den va riktigt söt. Den kommer bli jättebra att köra ner stumpan till dagis på mornarna och hämta på em.
Inget mera slit på axlar och rygg av allt bärande. 
 
 
#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }