2012-12-25
 14:45:00

Första åket med Snowracern

 
 Det här va nog en av de Roligaste dagarna Ronja har haft..att få åka Bob eller snowracer med pappa och farbror Jörgen..för första gången i sitt liv. Det va en skräckblandad förtjusning första åket..sen bar det av. Ronja tjöt av glädje åk efter åk..så himla härligt att fota..och minnas efteråt.
Här kommer en hel drös med härliga bilder!! =))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2012-12-19
 20:31:00

Dags att klä granen =)

 
Ja äntligen är det dags att klä granen, har väntat så länge. Jag älskar ju julen, men i år har det liksom inte känts som att det är jul snart i och med svärfars bortgång. Känns konstigt att fira jul mitt i sorgen.
Men vi har ändå bestämt oss att det är ju faktiskt barnens högtid och den ska vi inte ändra på nåt sätt.
 
Ronja satt och lekte med sitt hus, men hoppade upp av glädje och ville gärna vara med och klä granen..i nån minut iaf =)
Klart Ronja ska hänga upp sin ängel själv..en liten skyddsängel med glitter på ♥
 
2012-12-18
 13:54:00

Ronja dekorerar pepparkakor..och äter glasyren

  
Tydligen väldigt smaskens att äta glasyren direkt ur tuben =)
 
Och så lite gooodää!! Alltså godis =)
Duktiga lilla tjejen som dekorerar sina första pepparkakor =)
 
 
2012-12-13
 20:38:00

Inte hoppa på farbror Jörgen Ronja..

 
 Ikväll kom hela Kristers släkt hem till oss eftersom vi ska ha begravningen imorgon för svärfar. Jag och mamma gjorde två smörgåstårtor och Kristers
 halvsyster med familj har kommit från Göteborg och lillebror Jörgen busade glatt med Ronja =)
 
 
 
 
2012-12-13
 20:31:00

Sötaste Lucian nånsin ♥

 
 Tyvärr så valde Ronjas dagis bort att ha ett luciatåg för småttingarna då de tycker att småttingarna kan ändå inte sjunga sångerna, så det blev luciafika drop in när man hämtade sitt barn. Önskar givetvis att jag hade fått ta några härliga kort på våran lilla tjej i ett luciatåg med sina kompisar, men nåt kort ville jag iaf ha även om jag tvingade ut henne i minusgrader i luciaklänningen ett par sekunder. jag fick några kort ändå innan hon gav upp och sprang in =))
 
 
2012-12-11
 20:13:00

Jag har saknat dig pappa! ♥

 
 Äntligen har pappa kommit hem!!! Kramkalas i soffan =))
 
2012-12-10
 20:05:00

Pappa kom hem!!!

 
Jag och Ronja gick ut såhär på kvällen för att hämta posten då vi har varit själva idag eftersom pappa fortfarande ligger inne. men när vi skulle gå in då sätter sig Ronja på trappen och jag frågar henne:
Ronja..varför sitter du på trappan?
Ronja: jag väntar pappa komma hem! Lilla hjärtat då ♥
 
2012-12-09
 10:08:00

Spik i foten.. =(

 
Krister och hans bror va ute hos deras pappa och skulle riva vedbon då Krister ser en spik som sticker upp ur en planka och tänket att den tar vi bort så att ingen  gör sig illa. det va ju jättebra tänkt, men han tänkte inte på att han inte hade sina skor med stålhätta och trampskydd då han sätter foten ovanpå spiken och ska vika den åt sidan..vad händer jo den glider rakt in i hela foton, väldigt djupt. En rostig spik..=(((
Åkte till akuten och de spolade rent, men han fick ingen antibiotika då de gjorde en bedömmning att den rostiga spiken va ute i minusgrader och att den inte borde ha de dumma bakterierna så han fick åka hem.
 
Såhär såg foten ut dagen efter..röd, svulle och förbenat ont gjorde det tydligen =( Så det va bara att packa in familjen i bilen och åka in och Krister fick vara kvar undeer natten då de ville ge honom antibiotika intravenöst då det såg riktigt illa ut =(
 
 
 
2012-12-02
 20:41:00

Om Ronja själv får välja..

 
..så är det här det hon skulle välja när hon ska gå ut och leka..i minusgrader..
Ronja kom tillbaka!!
 
2012-12-01
 20:34:00

Pepparkaksbak och utelek med kusinerna

 Va roligt att Ronja oxå kunde vara med i år och baka..trodde jag. Ronja hjälpte till litegrann, men det åkte ner lite deg här och lite dag där..alltså i magen..haha!
Inte äta mer deg nu fröken, du får ont i magen! 
 
De fick gå ut och leka av sig en stund innan kusinerna åkte hem.
 
#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }