2012-03-16
 19:07:00

Pappa och Ronjas vecka

Den här v ecka har jag varit i Uppsala, så pappa och Ronja har varit själva och eftersom Ronja åkte på en ögoninfektion så har hon varit hemma hela veckan, med undantag för fredagen då hon va mycket bättre.
Det va tydligen mer än hälften av barnen på dagis som va hemma och sjuka..

Ronja är så duktig på att slänga saker i soporna, även sånt som inte ska slängas..hahaha! Man får bara komma ihåg att plocka ur det sen när hon inte ser.
Såå fin i håret oxå ♥ Pappa har klätt upp lilla hjärtat för att åka och handla =)Det ser jättefint ut gumman. Ronja står och speglar sig innan det är dags att åka. Vilka härliga poser!Stackars lilla älsklingen, ögonen blir bara värre och värre =( Pappa  får vara hemma och vabba eftersom mamma är bortrest.Lekdags vid bordet, men alla bakelser i tyg och härliga kritor och små burkar.Gott med mat =) Aptiten är det inget fel på iaf..tur det =)Ronja äter vindruvor med gaffel och har lagt dem så fint på sin tallrik.

När jag kom hem så sprang Ronja fram till mig och kastade sig i armarna på mig..har nog aldrig fått så många pussar vid ett och samma tillfälle..hon kramade mig så hårt och släppta aldrig taget..lilla gumman. Mamma va så glad att se henne så tårarna rann ♥ Nu dröjer det ett tag innan jag lär åka bort igen..men nu ska mamma njuta av sin lilla älskling.  Självklart har jag saknat Krister oxå. =))
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }