2012-01-22
 16:38:00

Mellis är gott!


Idag fick Ronja prova kräm för första gången. Det är ju egentligen inget jag vill att hon ska lära sig att äta varje dag till mellis, mennu hade vi kvar sen vi va lite klena i magen för nån dag sen så då passade det bra. Och sen har Ronja ätit lite klent de sista dagarna så det fick bli hallonkräm idag.
Hon va väldigt skeptisk till i början och vägrade att smaka, men sen försvann allt i ett nafs.





Efter en timme blev det lite banan oxå..en til Ronja..och en till pappa..hihi!















Anonym

Har Ronja lärt sig själv att äta med sked? Min son är lite drygt ett år men vägrar att äta själv med skeden, han får alltid skeden ändå så han leker med den, men sen då?? Har du nåt tips??



Kram


Anonym

Ronja har lärt sig succesivt att äta med sked. Det tog extra fart sen hon började på dagis. Antar att de ser hur de andra barnen gör. Vi gav Ronja en sked att hålla i vid varje måltid och det va småknöligt mellanåt..sen märkte vi att när vi matade henne så tog hon gärna tag i skeden själv och drog in i munnen så på den vägen är det. Kring 1½ år är nog vanligast kan jag tänka mig att de börjar äta lite smått själv så ha tålamod =)))

Kram!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }