2012-01-13
 13:47:00

Inskolningen på dagis fortsätter..dag 2 & 3


De två sista dagarna har allt gått förvånansvärt bra, när vi har kommit till dagis så har hon bara lämnat oss och smällt in tillsammans med de andra små vildbattingarna =))
Vi har suttit på avstånd och tittat hur hon leker..nån va fram till Ronja och petade och småknuffade på henne.
Det är svårt att som förälder inte vara framme direkt och skydda henne, men det gick bra..hon är duktig på att säga ifrån själv..hihi!

Redan dag 2 så gick jag och Krister in i personalens fikarum och satte oss i ca 1 timme för att se om det skulle gå bra för Ronja att leka själv. Hon fick följa med oss in med en fröken och så sa de hejdå till oss och gick ut i lekrummet igen. Det gick verkligen hur bra som helst =) Hon är så duktig våran lilla tjej!

Och fredagen så fick vi vara med på julgransplundringen. Då samlades alla barn från alla avdelningar på ett ställe och så blev det dans och sång. Men där ville inte Ronja vara med alls..utan hon sprang ut i ett annat rum och lekte istället. jobbigt när det blev sååå många fler barn och så va det i en helt annan sal oxå..och så va vi ju på inskolning. Sen kom tomten oxå och delade ut glass till alla barn. Ronja fick smaka oxå men det va inge gott. Hon har ju inte ätit glass förut =)

De här tre dagarna så har hon inte ätit lunch där eller sovit, det bli nästa vecka vi utökar med sånna saker =)

Så än så länge är vi helnöjda med hennes inskolning. På måndag kommer jag att lämna henne själv då Krister har ett möte.
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }