2012-01-17
 16:22:00

Inskolning på dagis..dag 5

Idag har Ronja varit på dagis från kl 9 till 14 så att hon hann äta både lunch och sova. Avlämningen va som vanligt inga problem..hon vinkade av oss och gick in och lekte med de andra barnen. Och jag som trodde att jag skulle gå grinandes hem varje daghar inte fällt en tår. Det känns så himla bra det här.

Personalen är hur gulliga som helst och tar verkligen hand om dem, de är alltid jätteglada och tillmötesgående. Och de har ve rkligen tagit sig tid att lära både oss och Ronja.

Lunch hade hon ätit idag men när de skulle sova så va det inte lika roligt och tydligen långt ifrån mot hur det brukar vara hemma. Vi lägger ner henne hemma i sängen, säger godnatt och går ut, sen sover hon!
Här hade hon suttit på sin madrass och storgråtit, klättrat på fröken och fortsatt att gråta. Så till slut  så fick fröken och Ronja går ut så att de andra barnen kunde sova. Ronja fick prova att sova själv i rummet bredvid tillsammans med fröken..och då hade hon tillslut somnat och sov i ca 30 min.

Så när vi kom hem idag så f ick Ronja sova en timme till annars så orkar inte hon hålla sig vaken till kl 19 då det är läggdags.
Imorgon blir det samma vis igen..9-14. Få se om det går lättare att sova då, nu när hon vet vad hon ska göra där inne på madrassen ;-)




KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }