2012-01-11
 12:21:00

Idag har Ronja börjat på dagis =))

Idag kl 9.00 va det dags att börja inskolningen på dagis/förskolan här i närheten. Vi hade turen att Ronja fick plats på hemmaplan. Det två minuter att gå till dagis så det är verkligen lyxigt =)

När vi kom in i lokalerna så tittade Ronja runt försiktigt var hon hade hamnat och de andra barnen kom fram till oss och frågade oss vilka vi va. Så söta de är. Så vi presenterade oss att det här va Ronja som skulle börja hos dem och att vi va Ronjas föräldrar.

Efter bara ett par minuter så försvann Ronja in i en av rummen och satte sig på en stol där det fanns trolldeg. Det satt några andra barn där oxå och degade så en av fröknanra hjälpte Ronja att baka lite..det va tydligen jätteskoj.

Sen bar det iväg in i ett annant rum där det fanns fullt med kussar, leksaker och en rutschkana..den va jätteroligt att åka i =))

När klockan började närma sig 11.00 så va det dags att börja dra sig hemåt för att göra luch och lägga litta tröttisen. Ojojoj va hon har haft skoj..det här kommer gå finfint tror vi.


När vi kom hem så gjorde jag en rosa trolldeg så vi kunde fortsätta att dega och det va roligt..en liten stund iaf.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }