2012-01-16
 12:36:00

Inskolning på dagis..dag 4

Idag så gick jag ner själv med Ronja då pappa hade ett möte kl 9. Och även idag skulle Ronja vara där mellan kl 9-11, men idag  gick jag bara med in och lät personalen ta hand om henne redan i omklädningsrummet, sen vinkade jag av henne och smet ut. Ronja vinkade glatt och ropade Hääädåååå!!!! Sötunge!!! ♥ ♥ ♥

Jag gick inte hem utan gick in dörren bredvid (personalingången) för att sätta mig och göra Ronjas familjebok. En bok där man klistrar in bilder på alla i familjen så att barnet kan ta fram och titta i om de skulle vara lite ledsna.

Strax efter 10 åkte jag iväg till Lidl för att köpa mysstrumpor till Ronja innan jag åkte för att hämta henne kl 11.

Även den här dagen hade gått jättebra. De tycker att Ronja är väldigt framåt och tar för sig och öppen och glad Va härligt att höra.

Redan dag 1 kom det fram en liten tjej och frågade oss: Var är Ronja? Va gulligt, hon har redan fått kompisar att leka med =) Och jag fick ett armband från en liten kille..måste va härligt att jobba med de små.

Imorgon blir det premiär för Ronja att äta och sova på dagis..ska verkligen bli spännande att se hur det kommer att gå.

De här va strumporna köpte jag till Ronja..underbart varma och sköna och perfekt halkskydd.









Jag köpte även den här taklampan till Ronjas rum, tyckte den va jättesöt, fast den hade en väldigt knepig upphängnad så den passar nästan bättre att ha som en vägglampa.



Vi hade resten av dagen till mysmys och lek. Ronja varvade ner en stund på em med lite nappar och tv-tittande.



Och dags för lite mellis





Vid 4 tiden gjorde vi en ny spännande juice tillsammans. Den här gången med äpple, päron, röd paprika, färsk broccoli och morot..mums!!






KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }