2012-02-19
 08:10:00

Feber 40,6 =(

Sent igår kväll när vi mätte tempen på Ronja så visade termometern 40,6 =( Stackars lilla älsklingen. Hon gnydde och va jätteseg och ledsen. Inte alls likt våran lilla glada pigga tjej. Vi gav henne flytande alvedon som tidigare och sen ringde jag 1177 för att prata med nån om hög feber. Det är klart man är orolig eftersom hon inte har några andra symtom som hosta eller förkylning..bara hög feber!!

Hon ville att vi skulle hålla henne vaken i en timme för att se om febern gick ner efter alvedonen annars skulle vi behöva åka in med henne akut. Men redan efter 20 min så stod tempen på 38,6..puh va skönt. Ronja svarar tack o lov jättefint på alvedon så det va bara att ge henne massor av vätska och sen fick hon sova.

Natten blev lång och knölig och till slut så somnade hon på pappas bröst i soffan, och där sov de fram till morgonen.Rosanna

jag lider med er :( min son hade 39..7 förra helgen å andades lite konstigt :( blev jätteorolig men 1177 sa att de är ingen fara sålänge febern går ner, å han hade lite hosta med.hoppas hon piggar på sig snart<3KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }