2012-04-06
 20:41:00

Hemma hos mommo och målar ägg

Idag va det dags att åka hem till mormor. Vi brukar alltid vara där på långfredan och måla ägg och så va planerna även idag =)

Men Ronja då, inte ska väl en fin flicka lyfta på kjolen heller..hihi!Ronja tycker det är jättekul att leka med den här leksaken som vi hade när vi va småVill du smaka, det är jättegott!Nähä..inte det... Ser ut som Saturnus bara vill fly därifrån..hihi!Mormor klipper till en bit nylonstrumpa som vi ska koka äggen i. Vi har varit ute i trädgården och hämtat olika blommor och blad som vi lindar runt äggen och kokar sen tillsammans med löksakl..det blir så fina mönster av det.
Nästa år får Ronja vara med och måla.Oops mormor....fast det blev ett fint konstverk =))Ronja och moster Emma gick ut och lekte en sväng medan jag och mormor målade ägg.
Ronja va inte sen med att utforska lekstugan och alla leksaker däri.Mormor visar Ronja hur man packar in äggen.På söndag ska vi till mormor igen, men då ska vi även knacka och äta äggen =))


KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }