2011-09-03
 23:12:00

Ronjas 1-års kalas

I morse när Ronja vaknade så kom hon in i matrummet och tittade med stoooora ögon på födelsedagsbordet som va fint dukat med alla fina färger..sen gick hon och hämtade skarvdosan med tillhörande sladdar som jag hade glömt kvar i soffan..hihi hon är så söt när hon sitter och fixar och donar med alla sladdar..hon kan verkligen hålla på hur länge som helst.

Pappa dekorerar VIP stolen till sötaste födelsedagsbarnet ♥Hmmm..ja gissa vad Ronja tittar på? Kan det kanske vara Baby Einstein..hahaha!
Hon har inte ens tid att dricka upp mjölken.

Finaste gullungen ♥ Synd bara att fkäskläppen som hon fick för två dagar sen inte har gått ner..men men det här är väl bara en av många.Ronja har fått en massa paket. =))Den här stilen är ju sååå söt..hon brukar ofta gå med händerna bakom ryggen..lite gubbvarning Ronja..hihi!Ronja busar med farmor.Klappa händerna när du är riktigt glad....Ronja med moster Mayo. Ronja mitt i en gääääsp!Hallon cupcakes....rocky road brownies....glutenfria kakor och kokosbollar..mini cupcakes och kubbar....och minipannacotta med dekorationsgelé

Ronja och Sara..hennes tremänning. Är så glad att vi har lärt känna dem lite mer. ♥Mosters älskling Sebastian ♥ sitter och leker med lära gå vagnen..vem säger att de bara är för en 1 åring =)Ronja har hittat en present =)Farbror Jörgen och farmor leker med RonjaNU så äntligen är det dags för fika och tårta!!!Jag gjorde en rosa Hello Kitty tårta til Ronjas 1-års dag. Dekorerade med hallon svampar på sidorna och några gelehallon ovanpå. 
Spritsade även hallonfrosting ovanpå..gottigt!!Ronja studerar flitigt sitt ljus och tårtan medan vi sjöng för henne.

Pappa hjälpte till att blåsa ut ljuset. Jag hade gjort en miniatyrtårta till Ronja och ovanpå spritsade jag med hallonfrosting..såg ut som en vulkan som hade exploderat men vad gör det..hihi! Den va god iaf =) Pappa dekorerade med vindruvor runtom som va väldigt populära.Ronja blev glad och klappade händerna när hon had smakat på sin lilla tårta..ett bra betyg hoppas jag =)Man måste ju känns ordentligt på tårtan..hahaha!Herregud va kladdigt det blev..men helt otroligt att håret och ansiktet klarade sig rätt bra.Fick byta kläder på henne efter fikat..det va ju väntat =) Dags att hugga in på presenterna innan hon blev allför trött..det gäspades flitigt.Snörena va som vanligt det roligaste på presenterna.En fisher price telefon från farfar =)..en Hello Kitty bil (Bobby car) från moster Mayo med familj. =)..en lek och lär "bräda" med bondgård från Katarina med familj =)

Barnvagnen från Micki kommer från mig och älsklingen...en hund från farmor och Hasse. Puss på dig!! =)Moster älskling  Eric ♥..pop up leksak från faster Astrid =) Den blev snabbt en favorit bland barnen i presentöppningen.

..en fisherprice mobiltelefon från kusinerna..den här har länge varit en favorit =)Mamma fick oxå öppna en present..den va nog lite för pillrig barnen att öppna. En jättesöt skyddsängel från mormor =) ♥ 
Det ska även tilläggas att det är ett smycke som säljs för barncancerfonden..känns extra bra att ha ett sånt till Ronja..hoppas på att det kommer att skydda henne mot alla sjukdomar ♥

Eric visar Ronja hur vissa leksaker fungerar..sötisar!Mormor köpte även en rosa skolbuss med en massa ljus och ljud..skojsigt!

En söt docka från mormor som man kan trycka på magen så kommer det olika ljud bla mamma och pappa =) Vad är det här? Eller snarare vem är det här =))Undrar om inte Ronja blev lite smått svartsjuk när pappa höll i dockan..för hon va snabb på att klättra upp i knät på honom..hihi! =))Från farbror Jörgen och Kristin fick Ronjajättefina kläder från Polarn & Pyret =)
(bilder på dem kommer i nästa inlägg)

Från moster Emma kom den här pusselkuben/klosslådan som hon kommer att stor nytta av många år framöver =)Morbror Stefan och Ronja. Som tycker att Ronja är lätt som en fjäder..hmmm önskar jag oxå kunde tycka det..hahaha!Eric intog Ronjas fotölj och verkade stortrivas där..tittandes på Baby Einstein =)Pappa & Mamma ♥

Verkligen inte lätt att få hela famljen att titta in i kameran.Farbror Jörgen och Ronja busar för fullt ♥

Moster och gullungen Eric ♥ Moster med mina fina killar ♥Måste ju prova alla leksaker när alla gäster hade åkt hem..cirkus apan Ronja =))Tack för ett jätteroligt födelsedagskalas och stort tack för alla fina presenter!! =))


KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }