2011-10-07
 18:17:00

Lekdag med kusinerna

Idag har och Ronja varit hemma hos moster och lekt med kusinerna. Eftersom syrran är ledig varannan fradag så passar det ju jätebra med att de får leka av sig lite. Själv hade jag spränghuvudvärk idag så jag tänkte att det kanske kunde vara bra för Ronja att leka med Eric ochj Sebastian iatället för att hoppa runt på mamma. Hon blev helt galet exhalterad när hon såg Eric och Sebastian så hennes ljudnivå förändrades från normal till ultrasonic hög..jisses!!! Trodde huvudet skulle sprängas, men huvudsaken är att de hade roligt =)Skulle ha haft ljud på den här bilden så hade ni förstått vad jag menade med ljudnivån..hihi!

Eric och Ronja sprang och jagade varann i hela huset.

Ååhh en korg full med leksaker..spännande!Mysigt att ligga och slappa i Sebastians säng.Ronja släppte inte bollen i första taget..Sebastian och Ronja lekte  kurragömma under bordet..Den här tavlan full med bokstäver och är riktig rolig att leka med. Så sött när Eric la handen på Ronjas axel....och sen gav henne en kram ♥Så mysigt när de leker alla tre =)Sebastian har en mask  på sig och Ronja kiknade av skratt.Ronja va helt röd om kinderna efter all lek.Tänk att det va så roligt att tumla runt i deras sängar.l.ite småläskigt då hon gärnna kastade sig åt alla möjliga håll och hennes balans är ju inte så stid och det är lätt att hon ramlar på kanterna på sängen.

Tack syster för en väldigt trevlig dag med barnen =)

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }