2011-10-07
 09:34:00

Helt suveräna halksockor från Lidl!

Det här med halkstrumpor till småttingar är verkligen inte lätt. Det verkar som att företagen tror att bebisar som har mindre fötter än 19-21 inte går eller försöker gå. De flesta börjar ju dra sig upp mot saker väldigt tidigt och finns det då inge h alkskydd på strumporna så kan det gå riktigt illa.

Värre blir det när de börjar lära sig att gå, och då blir det verkligen bambi på hal is utan halsskydd. Många gånger som Ronja har halkat iväg så pass att jag har trott att nu bryter hon höftbenen. Tack o lov så lärde hon s ig gå under sommaren så det blev mycket barfota.

Trodde jag hade hittat helt perfekta halksockor på Ellos för ett tag sen..tjocka och sköna, men va besviken jag blev när halkskyddet inte va klibbigt utan helt glatt. Lindex har visserligen halkstrumpor som är bra, men de är så tunna. Små barnfötter vill ju ha varma strumpor under hösten/vintern.

Sen för nån vecka sen såg jag ett par halksockor i Lidl:s veckoblad och tänkte att de här ska jag kolla upp. Givetvis glömde jag åka ner på stan den torsdagen, men min gulliga mamma kom och överraskade med dem samma dag..och ¨2 par dessutom. Jag blev överlycklig..äntligen ett par varma sockor med rejäla halkskydd och sådär klibbiga som halskydd ska vara.


KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }