2011-05-02
 13:21:00

BVC och 8 månaders kollen


Idag har vi varit på BVC för 8 månaders kollen. Vi åkte dit lite tidigare dels för att träffa pappa och för att kunna leka lite inne på öppnis en stund innan vi skulle in till bvc. Men de höll på att plocka ihop och de enstaka mammorna som va där va tyvärr jättesnorkiga och sa inte ens hej. Ronja blir alltid så glad när hon ser ett annat barn, men tycker synd att inte hon får nån respons från den andra föräldern när hon vinkar så sött.

Så vi flyttade bort till väntrummet inne på bvc och där hade de oxå en massa roliga leksaker. Ronja provade att dra sig upp mot stolen. Hon kämpade och kämpade, men det är ju inte så lätt. Sen fick vi komma in. Vi träffade utöver den ordinarie bvc damen en sjuksköterska som vva där för att hjälpa till. Ronja gillade honom ordentligt =)

Hon fick sitta på en matta och så fick hon en kloss av bvc sköterskan. Hon tog den direkt och flyttade till andra handen och skulle ju givetvis smaka på den =) Sen litade hon sig framåt och satt och gungade ett bra tag innan hon tog sig ner på mage och sen bar det iväg åt alla håll..hihihi. Det va så mycket roliga leksaker överallt. Sen fick hon visa lite vad hon kunde och om hon reagerade på en sång eller när vi sa hennes namn. 
Ronja har burit iväg ordentligt verbalt och har börjat säga: Titta! Dä! Mamma! Pappa!
Vi pratade mycket om att säkra hemmet oxå, men brochyren vi skulle få glömdes bort, får åka tillbaka vid tillfälle =) 

Sen blev det dags att väga och mäta. Nu va det inte lätt att få vikten jämt, för Ronja höll upp huvudet och vägrade slappna av på vågen. Sen lyckades hon sätta fötterna på en papperrulle vid fotändan så att hon kunde lyfta underkroppen..vi fick oss ett gott skratt. Men vi lyckades till slut och vågen visade 8570g en ökning på ca 500-600g sen förra gången.

Och hon va 72cm lång. Hon börjar visst falla lite på vikten men det gjorde tydligen ingenting alls och längden va bra..inget att oroa sig för eftersom hon redan är så lång för sin ålder.

Sen när vi skulle gå så vinkade hon glatt till alla..söta goa lilla bebis. Hon är verkligen ett litet charmtroll ♥ Nästa gång vi ska tillbaka blir om 2 månader.
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }