2011-03-30
 21:08:00

Giraffen Sophie


Sophie Giraff


Tidlös klassiker! Sophie the Giraffe / Sophie la girafe är en 100% naturlig bitleksak för ditt barn.Sophie är gjord av naturgummi. Hon är handmålad med kemikaliefri, ätbar färg. Sophie är en säker vän för ditt barn och passar även nyfödda. Underbara Sophie piper glatt när man trycker på hennes mage. Leksakens ben, horn och öron känns behagliga i barnets lilla mun, speciellt under den tiden barnets tänder utvecklas. Över 30 miljoner barn runt om i världen har redan fallit för Sophie. Barn behöver henne!

Sophie Giraff har fått en massa fina utmärkelser också! Vad sägs om utnämningarna "Practical Parenting 2010-2011 GOLD award" i England & "ASTRA Best Toys for Kids", i USA.


Nu är Ronja en lycklig ägare till en alldeles egen giraff. Giraffen Sophie är en världsberömd giraff som ursprungligen kommer från Frankrike.

Såhär står det om Sophie:

Barnets första sinnesutvecklane bitleksak och leksak!

0 mån +

Ett säkert och älskat val för ditt barn

Stimuler barnets alla sinnen:

  • Synen: De mörka och ljusa kontrasterna med fläckar på Sophie the Giraffe kropp ger en visuell stimulans och gör henne enkelt igenkännbar för barnet. Hon blir snart en välbekant figur och får ett lugnande syfte.
  • Hörsel: Hennes pipande underhåller barnet, stimulerar dess hörsel och hjälper barnet förstå länken mellan orsak och verkan.
  • Smak: Sophie the Giraffe är mycket flexibel och har många delar för ett barn att tugga på ( öron, horn,ben). Hon är perfekt för att lugna barnets irriterade tandkött när tänderna börjar växa ut och är helt säker. Gjord av 100% naturligt gummi och matfärg.
  • Känsel:Sophie the Giraffe är perfekt för barnets små händer. Hon är väldigt lätt och hennes långa ben och nacke är enkla för barnet att greppa.Hon är väldigt mjuk att känna, precis som barnets mamma, stimulerande och lugnande psykologiskt och emotionellt.
  • Lukt:Den enda doften är naturligt gummi ( från Hevea trädet) gör Sophie the Giraffe mycket speciell och enkel för ditt barn att identifiera bland sina andra leksaker

Varningar!
Djupa ej i vatten, koka eller sterilisera inte.
Rengör med en trasa och tvålvatten.


Världsvana Sophies välkända vänner:

Sophie the Giraffe är förmodligen den mest kända giraffen i världen. Det är den populäraste leksaken för barn i Frankrike och den mest önskade barnleksaken just nu i USA och i Kanada.

Sophie är ett bekant ansikte från kändissidor eftersom den är den mest köpta leksaken för kändismammor. Sophie känner Kate Hudsons, Maggie Gyllenhaals och Dennis Quaids barn utan och innan!

Historian bakom Sophie:

Den lilla giraffen föddes den 25 maj 1961 på Helige Sophies dag och fick därför namnet Sophie.

På den tiden föreställde de enda leksakerna som fanns alltid lant- eller husdjur.

Det var därför Monsieur RAMPEAU från Frankrike kom på idén att utforma en giraff i stället. Detta exotiska djur var den första på marknaden. Storleken och formen var idealiska för barnens små händer att hålla i.

Sophie blev en omedelbar succé. Unga mammor såg genast att hon var perfekt för sina barn. När de första tecknen på tänder började hjälpte Sophie the Giraffe barnet att sluta gråta! Endast genom ryktesvägen spreds populariteten av den lilla giraffen.

Sedan dess har generation efter generation av barn i Europa älskat att höra Sophie pipa när helst de tryckte på hennes mage eller huvud!

Vulli, ett företag baserat i Rumilly i Haute-Savoie regionen i Frankrike har bevarat hemligheten runt hur den magiska leksaken är producerad. Sophie the Giraffe ser idag ut precis som hon gjorde då.

Sophie är fortfarande baserat på en ”traditionsenligt” sätt, en process som innefattar över 14 manuella arbetssteg. Hon är gjord av 100% naturligt gummi uttaget från saven från Hevea trädet.

Sophie the Giraffe är en 100% naturlig leksak. Det är ett säkert och älskat val för ditt barn. Barn älskar Sophie!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }