2011-03-03
 21:07:00

6 månaders vaccinationen


Idag va det dags för den andra vaccinationen. Och idag fyller pappa Krister år =) Vi hade en tid på BVC kl 10.40 så vi hade en liten latmorgon då vi bara tog det lungt. Vet ju att hon kan bli febrig och väldigt trött och grinig efteråt så jag ville att hon skulle vara max utvilad innan vi åkte dit.

Jag klädde Ronja i Kalikå klänningen och satte på henne mössan..åååh guuud va söt hon va i det här. Och så de små skruvlockarna som tittade fram.

När vi kom till BVC så gav jag henne lite mjölk, det lilla jag fick i henne. typiskt att det skulle bli mitt i hennes sovpass..hon gnuggade sig i ögonen gång på gång och gäspade.

När vi kom in till läkaren så frågade de ett par rutinfrågor och engligt honom och bvc sköterskan så tyckte de att Ronja är tidigt utvecklad. Jaha va trevligt sa vi =) Själv tycker jag att de flesta vi umgås med oxå har samma utveckling. Visst "pratar" hon väldigt mycket och hon är väldigt fingerfärdig,

Sprutorna gick förvånansvärt bra, hon grät lite direkt efter sticken men det gick över ganska fort. Värre va det att försöka ha henne på skötbordet..helt hopplöst va ledsen hon blir. Hon skriker hjärteskärande rätt ut..hon låter väldigt rädd fast man är där och tröstar och lägger en trygg hand omkring henne.

Hon hade inte vuxit så mycket på längden, bara 1 cm sen sist (24/1) men å andra sidan känns det bra, hon är ju så lång ändå. Så nu är hon 70cm lång.
Sist vägde hon 7180gr och nu hade hon gått upp till 7795gr. Märkte att Ronja va lite småseg när vi kom hem. Hon va trött och hänging.Duktiga lilla tjejen som har fått två plåster, en på vardera ben.Ronja va tröttare än vanligt och grinigare på kvällen. Vi hade jättesvårt att lägga henne..då blev hon ledsen och ville komma upp i famnen igen. Men så fort hon kom upp så gnuggade hon ansiktet mot våran axel och va supertrött. Så till slut så fick hon en liten dos med alvedon..då somnade hon och sov hela natten.

Då kunde vi passa på att äta lite gott och fira älsklingens födelsedag ♥Milla

Oj, ni tycker att hon är lång som är 70 cm vid 6 mån ålder? Hehe... Vår Alva är 67 cm lång vid 4 mån ålder... ;)


Linda

Milla. Jo hon stangnerade i längden den här gången, ganska skönt. Vid 4½ månad va hon 69 lång och vid 3 månader 66,5cmKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }