2011-06-28
 20:40:00

Vi har varit nere vid poolen


Vi har ju en allmän pool i närheten där vi bor..eller snarare 100m härifrån. Inte så illa..det finns både en babypool och en lite större med en vattenrutschkana..härligt!!!

Så nu tänkte vi att vi kunde göra ett litet premiärdopp med Ronja i babypoolen. Hon älskar ju att bada så det blir jättebra och så blir hon ju så glad av att se alla andra barn oxå.

Det va ganska sent närmare 18 tiden, men det va varm och soligt ute. tyvärr va det skugga över babypoolen, men det gjorde inte så mycket. Vi skulle ju inte vara där så länge. Vi ville ju bara se vad Ronja tyckte om en bassäng eftersom vi inte har gått på babysim.

Babypoolen är inte så stor, men helt perfekt för de små =)NU så ska vi se hur det här går. *håller tummmarna*Åååhhh så skoj...plask plask plask!! Ronja skvätte på pappa som tyckte det va lite småkallt..hihi!Mysigt att bada!!Haha..älskar den här bilden..kolla in de små benen ♥Gullunge!!! ♥Titta mamma, jag kan simma!! Lyckliga lilla Ronja. =)Guuud va hon plaskade runt i poolen.Och va hon skrattade när pappa lyfte upp henne i luften och den doppade henne. =)Det här va nog bland det roligaste Ronja har gjort på läääänge..eller kanske nånsin =)Va..slutbadat?? Vad är det?? =)Ronja..vi kan gå ner och bada imorgon igen =)Härliga lilla unge =))

Tea

Härliga bilder!PUBLICERAT: 2011-07-02, 18:19:35 | URL: http://langrean9manader.blogspot.com/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }