2011-06-17
 21:47:00

Hemma hos kusinerna ♥


Idag har  vi varit hos kusinerna och hälsat på..det blev dock senare än vad vi hade planerat eftersom jag skulle hjälpa lillasyster att hitta en klänning till bröllopet imorgon. Jag vet lite sent kanske ni tycker men hon hade beställt en klänning från Canada och den har tyvärr inte kommit...surt!
Tror det snart är dags att köpa en större bilbarnstol till lilla fröken..eller til långa fröken. Vi har tittat på en Britax som är speciellt framtagen för lite längre barn..perfekt..den ska vi ha =) Och sen att den va bäst i test i år gör ju inget..hehe!Eric tycker jättemycket om lilla kusinen Ronja..och Ronja tycker om Eric oxå ♥Men efter ett tag ville Ronja ut från rumet, och sitter det nån i vägen..ja då får man väl klättra över =)Åååhhh så söta de är ♥ Ronja passade på att smaka lite på de olika djuren =)Hahaha..Ronja fortsätter att tugga på nästa djur..får kanske skaffa sånna här hemma =)Fina Sebastian ♥Guuud va det är gott med hemmagjorda hamburgare. Varför ska man alltid krångla till det när man ska grilla. Hamburgare är ju både gott och enkelt, samt att alla får välja själv vad de vill ha på.Till efterrätt hade syrran gjort jättefina bakelser. En smördegsbotten som  vi sen hade på grädde och massor med frukt på. Jättefina och jättegoda =)

Tack Ann-Mari och Stefan för en trevlig kväll. Pussa pojkarna från oss..vi hade jättetrevligt =)

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }