2011-06-04
 19:07:00

Marknad i stan

Nu i helgen så är det Falu marknad så vi tänkte passa på att ta en sväng ner på stan. Alltid så mysig känsla med marknadsstånd och karuseller. Även fast Ronja är så liten än, men det är mysigt att bara knata runt. Sligt och fint idag så lilla solhatten åker på.
Sötnosen själv =)Härligt med marknad =)Haha..coca-cola karuseller. det gillade Krister.Kommer så väl ihåg när man sprang runt härinne och skulle välja vagn att åka i. Och så satt man förväntansfull och bara väntade på att attraktionen skulle starta. Det här va en av de roligaste karusellerna. Kaffekoppen heter den väl på Gröna Lund/Liseberg har jag för mig.Mina älsklingar ♥ Ronja låg och sov så sött..fattar inte att hon kunde sova..det va ganska  livat på området och väldigt hög musik.Det här va ju oxå en klar favorit =)Klart vi skulle försöka fiska hem nåt litet..eller stort gossedjur till lilla fröken och vad valde pappa..?Hello Kitty..såklart!! =)))Efter ett tag när vi hade strosat runt där på området så drog vi oss hem till mormor på lite lunch. Ronja ställde sig mor trappgrinden och ropade ner till moster på nedervåningen. Emma?? Emma?? Så sött så man smälter..att hon redan kan säga Emma när hon är så liten.Hittade en rosa panter som jag hade när jag va liten..en såndär som man kan vira runt varsomhelst.Ronja fick smaka sin fösta bit baguette..smaskens med lite smör på =)Sen blev det bus och lek med Håkan..en god vän till familjen innan det va dags att dra sig hemåt.


KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }