2011-06-05
 21:28:00

Rensat upp på framsidan..igen!


Idag va det dags igen..att kapa träd på framsidan. Vi håller på att resna upp för att göra en helrenovering av ingången. I höstas va hasse och Mimmi här och tog bort 2st stora thujor som bara stod i vägen och skapade ett evigt mörker vid ingången. Så vi fick mersmak och nu skulle silvergranen oxå väck. Trist på en så fin gran ,men den passar inte riktigt in i våra planer på hur vi vill ha det.Projektet i år blir att ta dän huspanelen och sätta upp nya brädor..och när vi ändå sätter dig nya så blir det till att byta färg på huset. är trött på Falu rödfärg..vill ha nåt lite mer modernt. Vilken färg det blir får bli en överraskning. Sen i höst ska det även sättas en häck så att Ronja inte springer ut i vägen.
Häcken vi har tittat på heter mirakelhäcken och är en snabbväxande häck..perfekt www.mirakelhacken.seHasse klättrade glatt upp i granen och fällde bit för bit. Inte en syn man ser varje dag.Vi som hade flyttat på våra bilar så att granen inte skulle ramla ner på dem, men det blev inte så mycket att fälla när Hasse va klar..smart att såga ner ett träd bit för bit istället.Ååhhhej!!!Hasse och Krister hjälptes åt därute med att dra bort grenar och att såga upp trädet i mindre bitar.Sen va det dags för lite mat.Vi hade gjort en stek med en god skysås och till det en rättikagratäng eftersom vi äter LCHF och även Mimmi har hakat på den kosten.
Lite broccoli, en sallad och svart vinbärsgelé. Mums!! Till efterrätt hade jag gjort en LCHF cheesecake med lime och den serverades med körsbär och jordgubbar.Krister höll på till sena kvällen med att lasta på allt bös som blev kvar efter trädfällningen. Nu återstår bara den jobbiga biten..hur ska vi få upp stubbarna och rötterna? Kanske får ta hjälp av nån firma.

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }