2011-06-24
 22:57:00

Ronjas första midsommar ♥


Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Vi bestämde oss till slut för att fira Ronjas först midsommar här hemma i Vika. Varför åka härifrån när många åker långgväga för att fira sin midsommar just här i Vika..det är ju sååå fint härute. En riktig dalamidsommar.
Så nu i fortsättningen kommer vi att vara härute..och det bästa av allt är man hade så bra överblick över midsommarstången eftersom man står uppe på höjden.

Fina blommor till Ronjsas första midsommarkrans. Vi va även ut plockade lite blommor här ute på ängen..ska vara många olika blommor.

Vi hade bjudit hit min Ronjas mormor och farfar..så det blev en lugn men väldigt trevlig tillställning förutom att jag råkade klippa mig själv rätt djupt i fingret med den nya fina trädgårdssaxen medan jag gjorde iordning Ronjas midsommarkrans.Till mat serverade vi två olika pajer. Vi tänkte att till midsommar ska vi göra det enkelt..så två pajer och sallad till blir jättebra =)
Jag gjorde en broccoli & fetaostpaj..den va suveränt god =) Och sen även kristers älsklingspaj..köttfärspaj. Och den här pajen är verkligen något extra..smaken är så mmmmmmm!!!!Lilla charmtrollet i sin fina midsommarkrans, som hon helst inte ville ha på huvudet =)

Lyckades iaf få en fin bild på henne med blomsterkransen kvar på huvudet..men det gällde att vara snabb..sen åkte den av igen..hihi!Vi har ju märkt att Ronja är väldigt rädd för hundar och när vi va mitt i folksamlingen så givetvis hamnade det två hundar som rykte ihop bakom ryggen på Ronja..hon blev jätterädd och började gråta..sen va det svårt att få henne att tita åt något annat håll än där hundarna va.Ronja håller koll på vovvisarna..Sötaste bilden ♥Här kommer blomstertåget eller vad det heter..haha!Dags att resa stången..och heeeej och håååå!!!Ronja hänger med..spännande det här =)Så där ja..va fint =)Lite dans runt stången..tyvärr va Ronja så trött nu så hon missade hela den biten.Ja klockan började närma sig läggdags för lilla damen, men jag ville ju inte att hon skulle somna nu. Först ska hon ha sin kvällsgröt och sen är det nattning som gäller.Pappa Krister och mormor på kvällspromenad hem igen.När vi kom hem så drog Ronja fram sina favoritleksaker..lådan med bilarRonja ska ju oxå få en liten midsommardessert till fikat. Det blev jordgubbar, vispad grädde och lite keso..smaskens!!Och vi gottade med en riktigt smaskig jordgubbstårta. Hamgjord givetvis =)Den innehöll hembakad tårtbotten, konserverad persika, egengjord vaniljkräm och jordgubbssylt.Den va riktigt god ♥Lilla midsommarflickan ♥ Ronja hade jätteskoj och älskar att titta på all uppståndelse =) 

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }