2011-06-21
 15:55:00

På babyträff nere vid Kålgår´n


Idag har vi varit nere vid Kålgår´n på en babyträff med tjejerna i föräldragruppen. Vi brukar ju träffas då och då och nu så är de verkligen igång och "pratar" och umgås med varandra. De klättrar på varann och drar varandra i håret, delar leksaker och äter varandras mat...guuuuud va de är underbara. 
Det här gänget är helt underbara...det är så kul att träffas =)

Här har vi äventyrslystne lille Rasmus som gärna tuggar på lite smått och gott..eller så är han på rymmen..gullunge!! =))
 


Rasmus med mamma Ida.

..ja jag sa ju att han är på rymmen då och då..hihi!Alfred och Ella brottas vid barnvagnen..hmmm undrar hur jag kommer upp i den här nu då?!?Ronja sitter och funderar. Det va inte många cm hon flyttade sig från våran filt de första 20 min. Jag som trodde hon skulle smita ut på gräset det första hon gjorde. 

Alfred med mamma Jenny.Söte lille Alfred...ja han smet ut långt bort på gräset, så honom fick jag jaga ikapp för att få lite fina bilder. Det är verkligen inte lätt att fota bebisar när de kryper fort mot en..hahaha!

Mamma..jag vill sova nu..*gäsp*Nämen Ronja, sitter du kvar fortfarande? =)Ella med mamma Sofie.Mys på picknickfiltarna..det är så här man ska umgås =)Ronja och Ella. Aj aj Ronja, inte dra Ella i håret eller nåt annat tjuvnyp..jag ser nog vad du tänker..hihi!Söta lilla Ella. Jag bara älskar den här bilden =)Jaså du är på g nu =) Nu gäller det att hänga på!

Och Ella tog sina första steg medan vi va där...nu fattar man hur stora våra små börjar bli =)Ronja kan visst oxå äta lite smått och gott..här smaskandes på en..pinne. Gott?..kanske finns nåt annat smaskigt här i gräset..Eftersom Ronja inte har fått äta bullar än så kan hon åtminståne få smaka på bullpåsen..den va väldigt spännande.Klara med mamma Louise.Goa lilla Klara =)ÅÅh så söt hon är. =)Snuttefilten Kanin och nappisen va det dags för nu..en riktig liten tröttis...*gäääsp*Rasmus tjoade runt ett tag till. Han smög bort till Ronja och klättrade upp. Va ju spännande..det ligger ju nån däri och sprattlar för fullt. Ronja vinkar med nappen.Vi fick lite sällskap oxå. det kom en ankmamma med en liten ankbebis. Hur söta är inte de här? Många kort blev det =)Åååhh sååååå söt. Och den va inte rädd utan kom gärna nära för att få lite mat.Fick en fin bild på när de simmade iväg. Härlig sommarbild!! =)Tack tjejer för en jättetrevlig dag..vi ses snart igen. Ta hand om era småttingar.
Ronja vinkar till sina kompisar!!!


Jenny

Vilken fin bildserie Linda! Jätteroligt att se. Vi ses snart igen! KramKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }