2011-06-12
 17:51:00

Helglunch på Gamla Staberg

Idag har vi varit på Gamla Stabergs trädgårdscafé och ätit lunch. Det åskade som bara den både igår och nu på morgonen men det klarnade upp lagomt till vi skulle åka dit. De har alltid buffé där så det är bara att förse sig. Maten idag va sådär..köttet kändes lite vattnigt, men fisken däremot hade mycket smak även om sej har ett ganska trist utseende.
Salladsbordet är alltid lika gott..massor att välja på.

Pappa sitter och väntar på att Ronjas mat ska bli varm....så får farmor mata lite. Det är dock inte så lätt att få i Ronja nån mat när vi är ute eftersom hon hela tiden ska titta vad andra håller på med. Det sprang andra barn till höger och vänster och de va ju mycket roligare att titta på än att äta.Efterrätten va dock väldigt skum  i både smak och konsistens..och hiskeligt söt. Botten kändes som om det va en geggig översötat havregrynsgröt och sen va det nån syrlig mousse och en jättesöt gelé..nja..bättre har jag ätit.Ronja fick mumsa på en bit melon, men efter att tappat ett antal hala små melonbitar på golvet så kom pappa på att man kanske kunde sätta en melonbit på en gaffel som hon sen kan tugga på. Första vändan så slängde hon gaffeln med melon och allt på farmor..hmmm sen gick det bättre =)

Tack farmor Britta för en trevlig och god lunch ♥KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }