2011-07-20
 19:50:00

Ronja har tagit sina första steg ♥


Idag när Krister kom hem så satt vi i vanlig ordning och lekte in hennes rum. Vi brukar ju alltid tillsammans alla tre för vi märker hur glad Ronja blir av att både ha mamma och pappa där samtidigt..och idag är jag glad att vi har sådana rutiner =)
De sista dagarna har Ronja velat stå mycket själv på egen hand..hon klättrar upp mot saker och tittar på oss och släpper händerna. Oftast så tar hon händerna och  lyfter dem ovanför huvudet..ser så kul ut =) Titta titta, jag kan stå utan att hålla i mig..hihihi!

Jag brukar locka henne till att stå allt längre och längre med att ställa henne upp och sen släppa. Det har givit bäst resultat då jag har pratat med henne som: Men Ronja du står ju alldeles själv! Titta vad du är duktig! Då blir hon så glad och klappar händerna =)



Så jag ställde henne med ansiktet mot Krister för att visa hur duktig hon är och Krister lockade på henne och då hände det!! Hon tog hela tre steg framåt mot honom!
Vi tappade hakan båda två..ssåg ssåg såg du..HON GICK!!!!! =)))

Vi tränade ett par ggr och det blev bara fler och fler steg. Här går hon hela 10 steg på raken. Va hon är duktig våran lilla Ronja ♥
Jag kommer på mig själv varje gång jag tittar på den här videon att jag flinar stort från öra till öra..jag blir alldeles varm =)







Tea

Duktiga tjejen!



PUBLICERAT: 2011-07-22, 14:09:26 | URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Linda

Haha, man ser ju riktigt hur lycklig hon blir själv:D



PUBLICERAT: 2011-07-25, 08:28:06 | URL: http://bidrottning.bloggplatsen.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }