2011-01-25
 11:22:00

Vi har haft...


..min storasyster på besök. Hon kom och hälsade på med sin minsta pojke Eric som är strax över 1 år. Hennes största pojke Sebastian va på lek och plask med pappan och då passade de på att titta ut.
Ronja satt mestadels i knät och gosade med moster.
Titta va söta de är =) Jag bara älskar de här korten!!!!!Här är lilla söta Eric. Mosters lilla hjärta =)Pappa och Ronja leker flygplan..tycker hon är jätteskoj =)Ronja har börjat intressera sig alltmer för sina leksaker. Hon tar tag i allt som låter och slänger hit och dit för att få sakerna att plinga och låta.

Hon utforskar ALLT!!!Nånting hon älskar just nu är när vi bygger torn av byggklossar som hon sen kan rasera. Tack storasyster för den fina julklappen..den kommer användas lääänge =)
Man ser verkligen hur hon fokuserar på tornet och sen viftar hon till med handen. Hon har dock än inte lärt sig att det är skoj utan hon ser ganska likgiltig ut. Det är mest vi som klappar och tjoar..hahaha!!

Här är då lillasyster kom på besök..lektanten som hamnar på golvet så fort hon kommer innanför dörrarna..hahaha!
Det är roligt att bygga höga torn......och sen peta omkull dem Ååhh så mysigt då ;-)Här är farmor då hon sitter och leker med Ronja och klossarna..hon är verkligen intresserad av alla färger (alltså Ronja) Helst vill hon ju stoppa dem i munnen, men då måste man ju först få tag i dem. =)Kramkalas =)Ronja älskar mormors fina färgglada scarf..den sitter hon alltid och leker med.Roligt att sitta hos farfar oxå. Här sitter de och leker med prasselboken som Ronja älskar =)
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }