2011-01-23
 19:05:21

Vi älskar vårat nya liv!! Tillsammans med Ronja =)


Ja det är verkligen helt underbart =) Vi njuter av varje liten stund med henne. När vi vaknar på morgonen så är Ronja oftast vaken och ligger och bublar och sjunger för fullt. Leendet man får av henne gör att vilken dag det än är så börjar den underbart.

Sen är det bus och lek hela dan. När vi har lagt henne för att sova nån timme på dan så lääängtar vi att hon ska vakna så vi får bära, skratta, busa, krama, pussa på henne. Vi nästan springer dit så fort vi hör ett pip och står tillsammans och tjuvkikar på henne, där hon alltd ligger nöjd och glad och pratar med sina kompisar.

Att ge henne mat, klä på henne i alla underbart söta bebiskläder eller bada henne förgyller dagen samt att se vad för nytt hon har lärt sig. Att gå nenr i källaren och hämta upp hennes små kläder ser jag som ett nöje.
Ronja ligger och leker i sitt rum på golvet på lekfilten medan mamma viker hennes kläder. Vi umgås jämt och det är verkligen helt underbart!!!

Vi älskar dig så, våran lilla trollunge!!!!

Det här är livet...KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }