2011-01-02
 23:12:11

Ronjas första nyår - 4 månader


Vi va hemma och tog det allmänt lugnt iår och det brukar vi göra alla år, men då brukar vi vara hemma hos min mamma ist. Mamma lagar alltid så god mat och så brukar vi köpa med oss ost, kex och en massa frukter eller göra en efterrätt. Men eftersom Ronja har varit så grinig" på alla samt att hon inte kunnat slappna av så kände vi att vi stannar hemma iår.

Jag och Ronja åkte till mamma på lite nyårsluch ist och till min förvåning så satt hon både i knät på mormor och moster Emma utan att gnälla..härligt!! Det kanske börjar släppa nu.
Vi åt entrecote, bearnaisesås, grönsaker och råstekt potatis. Vid 4 tiden åkte vi hemåt igen, vi ville ju även umgås med pappa.

Det här blev Ronjas fina nyårsklädsel. Klänningen köpte moster Ann-Marie till henne när hon föddes och nu passade den jättefint. Det va meningen att hon skulle ha en fin kofta till men herregud va varmt det skulle ha blivit.
Hela lilla familjen
Vi lagade plankstek och så gjorde jag en hallon och blåbärspaj á la lchf med vaniljsås..sååå gott!!

Eftersom Ronja blev 4 månader på nyår så tänkte vi festa till det lite även för henne och ge henne den första smakportionen.

Vi skulle ha planerat att ha färdigkokt potatis när vi kom hem vid 17 tiden från mormor, men eftersom det inte fanns då blev det flaska ist sen somnade Ronja och sov i 2-3 timmar..långpass bara för att ville ge henne en smakis..haha! Så vi sprang och kollade hela tiden..har hon vaknat?? Nähä..så vi bestämde oss för att ist ge henne smakisen dan efter, men när hon väl vaknade så kunde jag inte låta bli att fråga Krister iaf. Ska hon inte få smaka..snäääällla? Ok då..jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Det är ju så skoj att få börja med nya saker och se henne utvecklas. Det är ju så mycket man har väntat på så länge att få göra.

Ett separat inlägg kommer om hennes första smakupplevelse :-)

Vid tolv så stod vi inne hos Ronja där hon låg och sov så sött i sin säng. Hon snarkade mysigt och vi skålade för att vi har välsignats med en sån underbar liten bebis. Kunde inte låta bli att gråta en skvätt av lycka.

Gott nytt År mina älsklingar och puss på er. Vi pussade Ronja och tassade sen ut en sväng och fikade och tittade på fyverkerier. :-)KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }