2011-01-14
 21:53:37

Ronja är jätterädd för papperpåsar!!!


För ett par dagar sen så satt jag med Ronja i soffan, hon satt i mitt knä och krister tog källsorteringspåsen, knöcklade ihop den och skulle ut och slänga den, men då hör jag hur Ronja låter jätteirriterad. Lät precis som att hon gav Krister en utskällning..kan en 4 månaders bebis ge utskällningar??

Under tiden Krister gick ut med soporna så tänkte jag att hon måste ju ha blivit rädd. Stackars Ronja, hon va ju rädd inte arg.
Så när han kom in så bad jag honom prassla med en papperpåse igen lite försiktigt för att se om det va det hon va rädd för.
Låter kanske lite elakt men man vill ju veta vad ens bebis är rädd för så man kan undvika i fortsättningen så gott det går.
Såhär gick det.

Försök 1Fick ju stänga av för det kom en liten kräkis..hihi
Här kommer den rejäla utskällningen!!Nu tänker vi oss för innan vi prasslar högt med vissa saker. Jag fick mig en utskällning när jag rotade runt i frysen bland fryspåsar och annat och Krister fick onda ögat när han prasslade med tidningspapper när han skulle göra iordning en brasa.

Ni kanske tycker att hon ska lära sig, men jag tycker att det är synd att utsätta henne och provocera fram rädslan..hon blev faktiskt så  rädd att hon bajsade på sig. Det växer väl bort med tiden..alla är vi rädda för något och det sista vi vill är att bli utsatt för det =)
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }