2011-01-24
 20:33:00

Idag har vi varit på BVC

Idag fick vi åka lite längre för att besöka BVC eftersom de har flyttat från Norslund in till stan och slagit ihop sig med en annan vårdcentral. Så nu heter det Elsborgs familjecentral.
Krister skulle vi möta upp där men han blev lite sen från jobbet så han kom så fort han kunde.

De nya lokalerna va hur fina som helst..ljust och fint och stooort. Det bästa måste ända vara att öppna förskolan ligger på samma våningsplan. Så det är allt i ett kan man säga. =)

När vi kom dit så visade min BVC sköterska runt oss i lokalerna men sen va vin tvugna att gå in och väga och mäta. Så fort jag la Ronja på skötbordet för att ta av henne så blev hon jätteledsen och gallskrek. fattar inte varför hon gör så så fort hon hamnar på ett okänt skötbord. Det är bara hemma och hemma hos min storasyster som hon är nöjd och glad.

Sist vi vägde henne så vägde hon 6775g och nu hade hon ökat till 7180g. Hon hade tappat liiite på sin viktkurva men allt va ändå ok.
Längden hade oxå stuckit iväg sen sist då hon va 66½cm. Nu mätte vi 69cm. Herregud va de går undan. Inte undra på att jag har fått ta undan storlek 62 på hennes kläder.

Nästa gång vi ska dit blir den 3/3. på Kristers födelsedag.
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }