2011-01-02
 00:01:47

Tacosbjudning


Den 26 brukar vi alltid samla ihop oss hemma hos oss. Tidigare år så har vi alltid bjudit på julmat men i år tänkte vi att folk är så trötta på julmaten att tacos kanske kunde passa bättre. Och va rätt vi hade..det va sååå gott och det uppskattades av alla.

När alla hade kommit låg Ronja fortafarande och sov i sin säng. Nr hon vaknade tittade farfar ner i sängen och då blev hon som vanligt arg och ledsen..jaha en till sån här dag. Och det är ju alltid jobbigt när man själv är värdinna, kan ju inte bara sätta mig med Ronja i ett hörn. Men jag gick och lagade mat och rätt va det va så kommer farbror Anders gående med henne..utan att hon gråter..öööh???
Sen behagade lilla damen att sitta hos de flesta den här dan..den kanske är mer trygghet att vara hemma och att sitta hos andra än mamma och pappa..vad vet jag men bra blev det!
Det va en väldigt trevlig dag med god och enkel mat..behöver inte vara mer märkvärdigt än såhär.
Det enda tråkiga va att våran katt Sotis fick ett krampanfall precis när första gästen kom..han sprang in genom kattluckan och skulle springa ner men han fick ett anfall och ramlade nedför hela trappan..stackars lilla älsklingen. Han va som gelé halva dan och jag va tvungen att låsa in honom i sovrummet med mat och vatten så att han inte skulle göra sig mer illa. Men nu mår han bra igen tack o lov.


Lite fina bilder på Ronja med familjemedlemmar..äntligen!!Tack allihopa för en trevlig dag!!
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }