2011-02-14
 23:15:00

Ronjas första alla ♥ dag


Vi började med lite bus och mys på morgonen jag och Ronja. Pappa va tyvärr tvungen att åka till jobbet i vanlig ordning.


Våran älskade lilla sötnöt ♥Hmmm..mamma och dotter? Var är vi lika nånstans egentligen..det här är pappas tjej rakt av ..hahaha ♥


Sen va vi iväg till öppna förskolan inne i stan (Elsborgs familjecentral) Vi hade en liten dejt med Linda och Simson där..alltid lika skoj att träffa dem..så det blev liten sångstund och sen fika. Ronja va hur trött som helst och höll på att somna där hon satt i stolen. Stackare..vid ett tillfälle bankade hon pannan lite lätt i bordskanten..oops!


Sen på kvällen åkte vi hem till moster och åt lite middag. Älsklingen skulle inte komma hem förrän sent så vi passade på att umgås med moster och hennes familj istället. Vi firade alla ♥ dag i söndags istället.

Här sitter alla tre kusinerna och leker vid matbordet medan syster lagade mat.Ronja fick en jättesöt fisk av moster som såg ut som ett hjärta..såå passande såhär på alla ♥ dag. Den va en skallra oxå =)


Fina fina Sebastian med lilla katten och så duktig på att lägga pussel=)


Lillebror kan oxå lägga pussel, såå duktig! Lilla sötnöten som växer så fort =)


Ronja fick smaka sitt första smörgåsrån från moster. Åååhhh så gott det va =) Hon sträckte sig efter rånet i högsta hugg..hahaha. Mitt rån!!!! 
Tack snälla syster för en underbar kväll men jättegod mat och trevligt sällskap!! =)


KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }