2011-02-13
 22:35:49

Ortopedbesöket gick..


I torsdags den 10/2 så hade vi ett återbesök på ortopeden för att se hur Ronjas fot ser ut eftersom den låg klämd i min mage under graviditeten.
Vi kom lite försent..startade hemifrån 5 min försent tack vare att lilla trollet låg och sov i sin säng och det tog lite tid att byta kläder. Man kan ju inte gärna åka i pyjamasen. Sen va det lite småkaotiskt på vägarna av  all snö samt att vi inte hittade nån parkeringsplats till våra 2 bilar..suck..jaja men vi fick iaf komma in och träffa en läkare.

Hon skrattade när hon såg Ronja för hon tyckte hon va så himla söt med sitt lockiga hår. Alla tycker hon ser så "vuxen" ut, och det kanske hon gör tack vara håret =)
Hon visste inte ens vilken fot det va så SÅ bra har foten blivit =) Så nu är Ronja utskriven från ortopeden och hon kommer kunna stå och gå på sin fot helt utan problem...jippiiiieeeeeeee!!!!!

Ronja har börjat med att skratta åt det mesta runtomkring henne när vi kommer nånstans. I väntrummet tittade hon på bokstället på väggen och skrattade så glatt och lika när hon låg på sängen inne i rummet när läkaren tittade på hennes fot..hon bubblade som bara den och skrattade..goa lilla unge!!
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }