2011-02-18
 20:34:00

Fika på Åhléns


Idag va vi och fikade på Åhléns med Linda & Simson. det va egentligen meningen att vi skulle till biblioteket på babysång imorse, men både jag & Ronja va så morgontrötta så vi försov oss.
Så istället tänkte vi att vi träffar Simosn istället och tar en fika. Vi valde dock helt fel tidpunkt på dan..en fredag kl 12.30..haha. Som sagt det va liiiite fullt och svårt att hitta platser och plats att ställa barnvagnen.

När vi kom dit va det lagom tid att ge Ronja mat, men hon va mer intresserad av att titta på Simson. Han åt fint och när han va klar så fick han lite flska oxå..det ville Ronja oxå ha så det va bara att byta bort maten mot en flaska istället..haha!

 

Och sen blev det dags för ett smörgåsrån..det mesta hamnade dock på golvet


Sötisarna mumsar för fullt


Lilla älsklingen ♥


Trötta Ronja myser med mammaPå väg ut från åhléns så köpte jag en till Barba till Ronja, dock en modell större än den hon har idag. Tänkte att hon kanske gillar den oxå och så blir det nånting att växa med.
Titta va fint Barba pryder hörnet i Ronjas säng =))
 KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }