2011-02-23
 22:36:00

En ny dejt med Simson


Idag va vi hem till Simson och lekte lite. Han hade precis varit på BVC och fått sin 6 månaders spruta..eller snarare sprutor, men det hade gått bra..skönt. Nästa vecka är det ju dags för vår lillskrutta att få dem.

Ronja provade att sitta i Simosns nya gåstol och det va ju sååå fin. Och rolig oxå, det fanns många roliga knappar att trycka och pilla på så där satt hon..lilla Ronja och småsprang utan att komma nånstans. Men när jag tog av henne strumporna ja svischhh sa det så hade hon rullat iväg några dm..haha!


Här ligger Ronja och Simson och leker..de har verkligen trasslat in sig i varandra.


Hade en trevlig heldag hos Linda och när jag kom hem och Krister skulle lägga Ronja så ropade han till mig..älskling..hämtar du Barba och snuttefilten? Neeeeejjjjj!!!!! Jag har ju glömt Barba hemma hos Simson..herregud, jag åkte ifrån Barba!!!! Den ligger i lekhagen =( Stackars lilla Ronja hur ska hon kunna sova nu???

Vi gav henne den stora Barban som jag köpte men efter att vi hade lagt henne så vaknade hon om och om igen och skrek, kände med handen i tomma luften där Barba brukar ligga..eller så hade hon den stora Barban över ansiktet och skrek innan hon slängde iväg honom...
(nu har jag iaf köpt en till likadan Barba som en extra ifall att)
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }