2011-08-31
 21:08:00

♥ Våran lillskrutta fyller 1 år ♥

Hurra Hurra Hurra för våran lilla Ronja som fyller 1 år idag!!! ♥

Vi gjorde iordning en flaska med mjölk och dekorerade den med ett fint rosa snöre innan vi gick in och sjöng för henne.
Vilken liten tröttis =)Men gott va det..hon slurpade i sig allting!Vi gjorde oss iordning och åkte ner på stan. Först blev det Åhléns och lite födelsedagslunch. Vegetarisk buffé är ju helt perfekt då man även kan sitta och bjuda Ronja på diverse småsaker. Morotsbiffarna tyckte hon om och så vattenmelonen givetvis =)

Sen åkte vi till öppnis där vi skulle träffa några andra av barnen i föräldragruppen.
Dags för en liten sångstund..och det här va ju första gången som pappa Krister va med på öppnis..sååå kul!!

Ronja va inte riktigt på sitta still humöret idag utan for mest runt överallt..jaja ingen idé att tvinga henne =)

Bolllar är hur skoj som helst!..och speglar!Tänk när hon låg i den här lekpölen och inte tog sig nånstans. Och när jag satte henne här så att hon skulle lära sig att tippa  framåt UTAN att stå på näsan..det va då det =)Ojjj, vilket jättetorn!! Den kan vi rasera..hihi!Många roliga småsaker överallt..Louise och Klara va oxå där =) Gott att tugga på vispen.

Tittut!!Hihihi..jag fick den!! Eller snarare tog den =)KLara på den lilla bilden..tänk att snart åker de runt runt på såna här utan att man måste passa på att de inte ska ramla ner på sidan.Åhhh Lego!!! Dem kan vi kasta ut!..och en bil!! =)Perfekta stället att lära Ronja hur man backar nedför saker och ting..fortfarande lite läskigt när hon försökr ta sig ner framlänges från olika höjder..det funkar liksom inte alltid.Fina lilla Klara..det är så tacksamt att ta kort på henne..för hon sitter desutom STILLA..ett tag till ..hihihi!

Det här kortet på Louise och KLara blev såååå fint ♥Överlämnade kameran till en annan mamma så hon fick ta en bild på lilla söta familjen. ♥När vi kom hem så ba det dags för middag. Ronja fick sin mat först och  sen satt hon och mumsade på smörgåsrån med massor med smör på..gott!!!

Tokunge!! ♥Hahaha..va go hon är!! En riktig lite pajjas!Medan jag gjorde iordning födelsedagsfikat så bänkade Ronja sig framför Baby Einstein..som vanligt =)Ronja har ju aldrig fått äta tårta eller annat sockerrikt tidigare. Vi har föräkt hålla på det så länge som möjligt, men idag va det ju självklart att hon skulle få en egen bakelse. Mamma har bakat minimuffins till Ronja med hallongrädde..MUMS!!!Klart Ronja skulle få ett spelande ljus oxå..hon satt länge och bara tittade på ljuset och på alla gosaker..eller det va väl mest serpentinerna som va intressanta..haha!Mmmmm..va gott!! =)Vill ballongen oxå smaka? =)Herregud vilket kladd det blev efter en stund..tur jag gjorde två små muffinsar till Ronja eftersosm hon behagade att kasta den första på mamma =)För er som inte visste så går det alldeles utmärkt att använda hallongrädde som..handkräm! Funkar även med turkisk yoghurt..hihi!Tummen upp!! Och så lite kaka i håret =)Mmmmmm.....Tadaaaa!! Färdig..lite på mamma, lite till Sotis på golvet och lite till Ronjas och hennes vita body.Jag klarade det!!!!Fröken bus!!!Sen nblev det ett bad innan det va dags att sätta på pyjamasen och öppna paket. Allting blev lite sent idag eftersom vi va ute och härjade så mycket under dan.

Tror snörena va absolut roligast!!Hon fick bl a en knallrosa hoppåsna av oss och när hon såg den så sa hon: Mjaaaauuoooo!!!
Men sen va den tydligen bara läskig..Knappt att den fick stå bredvid henne när hon kollade på tv. Hon får väl leka med den när hon blir lite större =) ♥ Grattis igen våran älskade dotter på din första födelsedag ♥Tea

Grattis på 1-årsdagen!PUBLICERAT: 2011-09-05, 20:12:22 | URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Linda

Ronja hälsar och tackar =))PUBLICERAT: 2011-09-05, 20:19:16 | URL: http://lindabireseveriksson.blogg.se/bebislangtan
Monica

Jättegrattis till Ronja!KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }