2011-08-13
 12:40:00

I lekparken med kusinerna

Idag började vi morgonen med att Ronja vaknade 5.45..puh! Hon visste nog säkert inte va hon var nånstans när hon vaknade till men , men tycker det gick jättebra ändå att natta henne och att hon har sovit hela natten.
Lite frukost på det och sen iväg till en närliggande lekplats så att barnen får springa av sig lite.
Ronja tycker det är jätteskoj med sand..så härligt att ta på och givetvis så ska det smakas på..inte det godaste!Theo bygger sandkakor =) Kommer så väl ihåg när man själv satt där i sandlådan och byggde de här små sandkakorna och de rasade från hörnen när sanden va för torr och så skulle man låtsasäta..hihi! Louise och Anders gungar Ronja. Guud så skoj det va =)Smaka lite här oxå =)Krister bygger lite med pojkarna,Edvin ville gunga hööögt!!! Tycker det ser lite läskigt ut när de ska gunga sådär högt. Hur ska jag klara av att låta Ronja gunga sådär om några år.Lilla solstrålen på pappas axlar ♥En cool och söt liten Edvin på sin cykel.Och söta lilla Theo vid leksaks-lastbilenHärliga lilla Ronja. Hahaha..vilken stil hon har. Pappas tjej! Yxställning!Mamma & Ronja ♥KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }