2011-08-12
 20:55:00

På besök hos kusinerna i Åkersberga

Idag  åkte vi iväg på en liten weekendsemester till Åkersberga där Kristers bror bor med sin familj. Ronja har tyvärr inte varit på nån längre resa utan det här blev första gången. Men bilresan gick bra trots lite skruvande i stolen från lilla fröken. Vi stannade och sträckte lite på oss..hon fick lite att äta sen sov hon hela resan igenom.

Här är Ronja och Theo i varsin stol ätandes på stooora vindruvor. Ronja delar gärna med sig av sina =)Den här leksaken blev Ronja helt frälst i. En xylofon från Kidswood. Hon satt och spelade på den hela dan och sprang gärna runt med pinnarna i vardera hand.Louise med finaste magen ♥ Ronja ska nämnligen få en till liten kusin i oktober. Vi längtar såå mycket. =)Mamma och Edvin. Goskramisen! ♥Sen va det dags att ta en promenad ut i skogen med barnen. Anders satte Ronja i bärselen på magen.Edvin och Theo uppe i en koja som de har hittat i skogen.Älsklingen ♥Edvin uppe på en sten...och lillebror Theo.Krister, Anders, Ronja och Theo.Edvin klättrar upp i ett stort träd fast det är lite läskigtOoops!! Här va det brant!Pappa KristerSåå fin bild på Theo i klätterställningenAnders och Ronja gungar litegrann..kul men lite småläskigt tyckte nog Ronja att det va.

Theo

Edvin i gunganHärlig lekpark för barnen och ett stort äppelträd som de kan plocka äpplen ifrån.Ååh hej, nu kommer jag!!När vi kom tillbaka hem igen så fick Ronja sitta i Louise knä och jag frågade om hon fick titta/känna på hennes mage och Ronja va sååå gullig!
Hon tittade och la händerna på Louise mage och klappade jättesnällt.Och så en stor blöt puss!! ♥Hallå, är det nån därinne? Hör du mig =)) Man kanske ska ta och skaffa sig en såndär söt liten mage igen ;-) Ronja skulle bli världens gulligaste storasyster.Sen va det dags för fredagsmys och lite tacos. Gott tyckte Ronja som fick plocka bäst hon ville bland alla grönsaker.Efteråt hade vi dock behövt en plog för att städa upp på golvet..hahaha!Ronja avslutade dagen med ett skönt bad..mysigt!
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }