2011-04-30
 22:02:00

Sista april - Valborg


Idag brukade min älskade pappa fylla år. Han skulle ha blivit 67 i år. Vi brukar alltid äta hemma hos mamma den här dagen, jag vill inte att hon ska sitta hemma alldeles ensam och fundera och vara ledsen. Jag hade alltid dåligt samvete när jag va i tonåren och då ville man ju ut och festa med kompisarna inte sitta hemma med mamma och pappa. men samvetet slog alltid till att behöva lämna pappa på hans födelsedag. Men de tyckte ju visserligen att det va ganska skönt att bara få ta det lungt.
Pappa skämtade varje år att kungen är hans lillbror eftersom de fyller på samma dag och att alla flaggar för honom..hihi. Han va så rolig pappa. Jag älskar dig och saknar dig med hela mitt hjärta.
Jag önskar så att du hade fått träffa våran lilla Ronja..hon är ett väldigt speciellt barn. Vårat lilla mirakel ♥

Vi bjöd ut farfar så slapp han sitta hemma ensam han oxå. Vi grillade och fikade lite innan det va dags att klä sig varmt för att åka ut en sväng.

Här är Ronja med mormors papiljotter..hihiJag hittade ett foto på min lillasyster och tyckte vi va så lika nu när jag har klippt lugg. Ronja såg kortet och blev jätteglad. Vet inte om hon trodde att det va jag. Lite suddigt men kolla va likt..jag är 34 och lillsyster är 15 år på det här kortet..Inte undra på att jag fortfarande får visa leg på systemet. Jag fick tom visa leg när jag köpte GLÖGG på ICA Maxi i julas..Hmmm?!?Vi brukar alltid åka ut till Österå och fira sista april och titta på brasan, men det bästa är att vara med i båtracet.
Det går till såhär: Dagarna innan så kan man åka dit och hämta ut en båt som man sen får göra om nästan som man vill..så här såg båten ut som vi fick i år..hahaha. Gud va jag skrattade när jag såg den här båten..det är ju nån som har satt fast en stackars legogubbe på piratskeppet! =)Och så här såg Ronjas båt ut efter att vi fixat till den.När man kommer dit så får man betala 20:- för att få vara med och så får man ett nummer på båten.
Det ska alltid finnas plats för en marchall som ska vara tänd. Sen så läggs alla båtar i vatten och så drar de oftast igång lite mer vatten för att lite skjuts på dem sen kommer de farandes och trängs. De "seglar" en liten sträcka till de går i mål en bit bort..
Såg dock inte så mycket av målgången i år för här är Ronjas båt..hmmmm. Ja vi kom ju inte sist iaf..hahaha! Men näst sist =)Det är så mysigt när alla båtar ligger och flyter i mörkret och marchallerna brinner. Ååhhh Ronjas båt fick lite fart och kom faktiskt förbi ett par stycken.Vi stannade inte ens för att se brasan..för det första va det såå kallt och för det andra har vi en liten tös som ska sova vid den tiden. Men lillasyster va kvar en stund och hon fick fina bilder både på brasan och fyverkerierna som jag kan lägga upp =))
Hoppas att ni hade en trevlig valborg.Linda

ja oj va lika ni va!! Inte illa att se ut som en 15 åring :DPUBLICERAT: 2011-05-12, 13:43:53 | URL: http://bidrottning.bloggplatsen.se
Emma

15?? Snacka om att du har dålig koll syrran... Jag gick sista året på gymnasiet när denna bild togs... Jag var 18 år... STOOOR skillnad ;)


Linda Bebislängtan

Emma: Hahahahaha förlåt då!! =))))KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }