2011-04-23
 20:06:00

Påskafton

Idag har vi varit hemma hos mamma och lillasyster och målat ägg och lekt. Jag och mamma har även gjort smörgåstårta till imorgon. Vi bestämde att vi i år inte skulle laga en massa mat och bara stå i köket en hel dag utan faktiskt umgås.
Tänkte att Ronja skulle få smaka broccoli igen..det va ju ett tag sen hon åt det och så har jag inte gett henne det. Jo jag har blandat i broccoli i maten men hon har inte provar renodlad broccoli..hihi. Så här såg det ut sist hon provade. Klicka här
Tänkte att det kanske kunde vara lite roligare att få ett litet träd att smaska på.Hahaha..hon va skeptiskt. Man måste ju känna på sakerna innan man stoppar dem i munnen.Hmm..nja..det va väl ingen höjdare, och hon skulle definitivt suga på stjälken. Blommorna va tydligen äckliga..hahaha!
Tänkt dig själv..en kall blöt broccoli..mmmmmmm!


Sen blev det dags att gunga en stund..roligt!! Knuffa på..fortareeeeeeee!!!! Weeeeeeeeeee!!!Underbara lilla Ronja ♥Man kan ju alltid gå på pappas skor när man inte kan gå själv.Mamma och lilasyster satt och pysslade med äggen innan de skulle färgas..och i våran familj har vi en speciell tradition. Vi klär äggen i blommor, blad, persilja och annat och sen trär en strumpa över..jo en ren sådan =)

Titta va fina de blev =))Klart det ska finnas färgglada ägg oxå.Va fina de blev ♥KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }