2010-09-25
 18:20:03

2:a BVC besöket

Andra besöket på BVC hade vi våran ordinarie bm. Hon va sjuk första gången vi skulle dit nu men nu fick vi träffa henne.
Ronja va ganska ledsen när vi va där för att hon va både hungrig och snuttig. Så den här bm måste ha trott att vi har det jättejobbigt hemma men så är det inte alls.
Jag gav henne lite mat ute i väntrummet och när vi skulle komma in så avbröt vi matnngen, inte så konstigt att hon va ledsen.

Vi vägde henne och hon hade gått upp ytterligare..jippiiee, Nu vägde hon 4380g och va 55cm lång. Va??? Har hon krympt 1cm?? Vi mätte igen och jo då, hon va 55cm, men förra gången mätte de henne till 56cm. Jaja, hon mätte väl fel förra gången då.

Vi fick D-vitamindroppar som vi skulle ge henne och sen nnblev det lite allmänt prat. Vi pratade mycket om amningen och att hon är så snuttig, hon tyckte vi skulle prova att gå runt lite med henne och låta henne skrika av sig lite istället för att lägga henne vid bröstet på en gång. Det kan ju vara så att hon bara är snuttig och inte alls hungrig många gånger. Vi får väl prova :-)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }