2010-10-03
 21:14:30

Ronjas första lekkompis

I fredags åkte jag hem till Linda, hon är oxå en nybliven mamma till lille Simson som föddes den 16 aug så Ronja och han är inte så långt ifrån varann. Ronja va ju beräknad den 18 augusti så Linda gick och väntade på BB att jag skulle komma in nån gång, men lillgrodan hade ju verkligen inge bråttom som behagade komma 31 aug. Då hade ju Linda åkt hem från BB för läääänge se..haha!!

Här är vackra Linda med sin underbart söte son Simson.Här är hennes man David med gulleplutten.Jag och Ronja myser i soffan :-)Linda va så gulligt och bjöd på lunch. Det va så gott med ugnspannkaka. Tack snälla Linda, det äter jag gärna igen :-) Ronja fick sitta i babysittern som vi ställde på bordet. Hon låg så snällt och tittade upp på lampan medan vi åt.När vi hade ammat ett tag så provade vi att lägga ner Ronja och Simson tillsammans i babygymmet och guuuud va söta de va när de låg och sprattlade tillsammans.
Vem vet det kanske är en framtida pojkvän..hihi!
Tack Linda för en jättetrevlig dag, det måste vi göra om snart.


Linda Lönn

Men åh så söta de är, kompisarna! Fina bilder!

Du får komma närhelst du vill Linda på pannkaka eller annat gött! :-)

Puss!PUBLICERAT: 2010-10-05, 01:26:56 | URL: http://familjenlonn.blogspot.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }