2010-10-25
 19:20:00

Idag har vi varit på IKEA

Den här veckan har Krister tagit ut lite pappadagar som är kvar sen vi fick Ronja så nu har vi lite mer tid tillsammans..underbart!!! Så idag passade vi på att åka iväg en sväng till IKEA och shoppa lite.
Vi kom iväg ganska sent, närmare 12 men vem har bråttom ;-)

De här två va ju inte så jättelätt att väcka. En riktig fm tupplur :-)Men till slut så fick liv i dem båda, påklädda och klara att åka :-) Ronja är verkligen så lik Krister.Resan dit gick jättebra, som vanligt. Ronja ligger alltid och sover så fort vi ska nånstans..det tar bara nån minut innan hon slocknar.När vi kom dit va det dags för lunch och vi började med att besöka restaurangen. Det va även dags att få i Ronja lite mat även om hon låg och sov så sött i vagnen..
Det va lite svårt att sitta vid matbordet eftersom jag inte hade något stöd för armen, men nästa gång ska jag sätta mig ute bland fotöljerna..man lär sig av sina misstag.Vi handlade lite flera tvättlappar eller kräkhanddukar som jag kallar dem. Perfekt med två förpackningar.
10 st för 29:-
Ronja har ju blivit en liten kräkbebis så de här små handdukarna går verkligen åt.
KRAMA Tvättlapp vit Längd: 30 cm Bredd: 30 cm Antal i förpackning: 10 styck
Sen handlade vi även en lekfilt till henne så att hon kan ligga på mage och jollra. Den här filten är ju så fin och mjuk.
LEKA Lekmatta flerfärgad Längd: 120 cm Bredd: 120 cm
Köpte även nya förvaringskartonger så att vi kan packa undan kläder som har blivit för små.
LINGO Låda med lock  Bredd: 35 cm Djup: 55 cm Höjd: 27 cm Antal i förpackning: 2 styck
Sen när vi hade handlat färdigt åkte vi till Toys´r us en sväng och kikade på leksaker. Nu är det ju roligare att gå runt och titta vad man skulle kunna köpa till lilla trollungen :-)

Det är ju Halloween snart och det första man möttes av var en massa olika dräkter..så fina men alldeles för stora. skulle ju vilja klä ut Ronja till nånting...till en liten pumpa kanske :-)..Nej älskling det är inte här du ska vara.....det HÄR är Ronjas avdelning..haha!!När vi kom hem och tog posten så blev jag så glad..nu hade de kommit. En sak jag kammade hem på Tradera. Handleds och fotskallror. Passar ju perfekt till Ronja som är en sån sprattlig och livlig bebis :-)
Hon låg i sin korg och viftade med armar och ben precis som hon brukar och hon va sååå glad.

Sotis tyckte nog kanske att Ronja va lite knasig där hon låg och sprattlade för fullt..


Linda

Vad stor hon blivit tjejen :)

Ni verkar ha kommit in i vardagen nu :)

Vi fick reda på för nån vecka sen att vi med ska få en tjej till :))

Den där "ställningen" du har till bilstolen, köper man den till eller är det vagnsinsatsen man kan sätta stolen på?? Sån skulle jag med vilja köpa sen då jag har problem med värk i kroppen o kommer inte kunna gå o kånka på stolen.Kram och tack för att du visar oss lite härliga bilder från er vardag :)PUBLICERAT: 2010-10-26, 09:18:38 | URL: http://bidrottning.bloggplatsen.se
Bebislängtan Linda

Ååh Linda va kul!! Stort Grattis <3 Va skönt att det går så bra för er, hoppas att du mår bättre nu och att alla hemskheter i graviditeten har försvunnit.Vi har ett travelsystem som passar just den vagnen vi har (Teutonia Spirit S3) Det är det bästa jag har införskaffat..jag har sån nytta av den istället för att lyfta i och ur henne hela tiden. Hon sover sött och jag får en glad och utvilad bebis.


anki

Åh vad hon växer :) Söta Ronja!

synd att vi missade varann på Ikea :( vi var också där.Kraaaaam AnkiKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }