2010-11-28
 22:24:55

Ronjas lilla kompis Barbaskön


För ca 2 veckor sen så kom faster Marie och kusin Sandra hit besök från Gbg och med sig hade de bl a ett litet svart gosedjur - Barbaskön. En luddig, mjuk liten figur från Barbapappafamiljen.

Nu förstår jag varför de heter GOSEdjur.. :-) Ronja är helt galen i den, han kan inte somna om hon inte för borra in hela ansiktet i den mjuka pälsen. Och så är den så bra för att den är lagomt stor så hon kan gripa tag i den med sina små händer. Hon har tom lyckats kasta iväg den några cm ovanför huvudet..haha.
Lika med nappen..den får man LETA efter bra länge innan man hittar den i sängen.

Ronja med sin favvomysmys. Hon håller Barbaskön i handen..sööööt!!

Ibland använder hon Barba för att knuffa in nappen när den håller på att åka ut och ibland lyckas hon konstigt nog..haha!Jag vet inte vad de här två har för hemligheter med det varkar vara intressant....hihihi...Hittar på en massa dumheter gör de oxå.....hmmmm..nää Ronja man kan inte "röka" barbaskön :-)..fast nåt kul hände visst..kanske man kan röka barabaskön?!?
KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }