2010-11-28
 22:30:15

Börjat rulla

Igår vände Ronja på sig för första gången från mage till rygg flera gånger. Vi skulle fota henne och hade lagt henne på mage, men vips så rullade hon över till rygg. Det hände flera gånger och hon blev lika förvånad varje gång. Så fort hon landade på rygg så slog hon ut armarna rätt ut..haha..sötnos.Hjälp vad är det som händer...??Sådär ja..det va ju inte så svårt... :-)Idag har vi oxå lagt henne på mage och samma sak hände nu..rullar över till rygg. Tar nog säkert ett tag innan hon rullar från rygg till mage och tur är väl det.

Hon har även börjat titta på sina händer och idag fick hon även syn på att hon har en fot. Dröjer nog inte länge innan hon får tag i dem..


Linda

Tänk så mkt nytt o spännande det hände varje dag för de där små liven :)PUBLICERAT: 2010-11-29, 17:09:54 | URL: http://bidrottning.bloggplatsen.se
Linda

Kul att du kikade in hos mig :)

Jo då det går framåt i min graviditet..v 25 nu :)

Ja svärmor dog ju för en månad sen ungefär, så det känns väldigt tråkigt att hon aldrig fick träffa den här lilla tjejen. Men det känns skönt att hon hann få reda på att Johan skulle bli pappa iaf sen vet jag att hon är med oss iaf :) Det är den tron jag har.

KramarPUBLICERAT: 2010-11-30, 09:12:29 | URL: http://bidrottning.bloggplatsen.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }