2010-05-16
 20:41:37

1:a träffen med föräldragruppen

I tisdags va vi på vårat första möte med föräldragruppen. Vi hade inga som helt förväntningar. De flesta tycker kanske att det kan vara kul att träffa andra par i samma situation, men det känns lite som vi har en helt annat förflutet när det gäller hela gravidsvängen.
Det är inte så många som har kämpat i 6 år av misslyckade försök varje månad och varit uppgiven gång på gång. Många har int förståelsen för vad vi har gått igenom. Vi har inte bara skakat på en burk och vips så blev det en bebis. Och det ÄR faktiskt vårat barn, ingen annans. Det är inget provrörsbarn..det är ETT BARN!!

Vi började med att presentera oss för varann och tyvärr va det ingen som bodde ens i närheten där vi bor.
Bm berättade om förlossningens olika faser i ca 1 timme och hade en liten docka och ett bäcken där hon kunde visa oss hur en förlossning går till. Det va både spännande och läskigt på samma gång. I slutet av mötet så fick vi titta på en förlossningsfilm. Jag va tvungen att bita ihop ordentligt för att inte börja gråta, finns det nåt finare när man ser en bebis som ser dagens första ljus.KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }