2010-06-25
 09:15:03

TUL igår - TillväxtUltraLjud (32+0)

Igår morse va vi iväg på TUL på specialistmödravården. Vi fick träffa en jättetrevlig bm som va väldigt kunnig och det första hon såg va en jättesöt liten nästa på bebisen..haha! Ja den här bebisen verkade vilja visa upp näsan många ggr så jag skrattade lite och frågade om bebisen bara hade ett huvud och en näsa :-) Nähä du skrattade hon tillbaka och visade på det ena och det andra. Vid ett tillfälle såg hon även hur bebisen gapade och svalde lite fostervatten. kissblåsan va full så det va ett bra tecken på att bebisen sväljer undan som den ska.

Det fanns gott om fostervatten men varken för mycket eller för lite.
Det va jättesvårt att se vad som dök upp på skärmen eftersom bebisen nu är så pass stor. Jag sa: Är det bara jag som inste ser vad som visas på skärmen? Nä sa älsklingen, vi är två :-)
Så det blev inget filmande och fotande på skärmen, men vi fick med oss en liten bild iaf på bebisens ansiikte och givetvis näsan..haha!Vi frågade oxå om hon kunde se ifall det är en tjej eller kille, men efter ett antal försök att kolla det så rann tiden ut. Bebisen va inte alls villig att visa upp sig idag. Frustrerande, det som hade varit så skoj att veta, fast å andra sidan är det mer kul nu att faktiskt inte veta til 100%. Första vändan fick vvi ju reda på att det kunde vara en liten kille sen på RUL sa hon att hon tyckte att det såg ut som en liten tjej och nu fick vi inte veta..haha. Vi får väl se vad som kommer ut i augusti.
Det är faktiskt kul att inte veta till 100%. Det blir ju mer en liten överasskning, fast vi tror ändå på en liten tjej, vi har ju kallat bebisen för hon de senaste 12 veckorna :-)
Och jag har ju lite klänningar inhandlade så det skulle ju vara kul att använda dem, men å andra sidan så har syster en hel garderob med pojkkläder så det skulle inte heller vara helt fel :-)

Bebisen mådde bra och väger nu 2191g. Låg på +13,8 alltså lite över medel men det va jättebra sa hon. Hellre det än att bebisen inte växer till sig.
Jag är dock lte rädd för att få en jättestor bebis..den ska ju ut oxå.


Igår kväll när vi kom hem så fick jag väldiga spänningar i undermagen och vid två tillfällen högg det till ordentligt så jag nästan vek mig på mitten. Usch va obehagligt, men sen gick de över lika fort som de kom..hmmm. Va det nån såndär "prova på smärta" Och gör det sådär ont då vet jag inte vad jag gör..kommer ju förvandlas till ett monster..jag som är så snäll. hehehe..
Min man har sagt att han redan har börjat förbereda sig mentalt för att jag kommer att kalla honom för diverse saker. Men fy tänk om jag svär åt honom, då kommer jag ju bli ledsen och börja grina efteråt för att jag inte menade det..oops.

Önskar er alla en trevlig midsommar!! :-)KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }