2010-06-22
 16:19:47

Shopping på IKEA

I helgen hyrde vi ett stort släp och drog iväg till IKEA. Nu va det mycket som skulle inhandlas. Vi har tigare resonerat att det är bäst om vi renoverar klart bebisrummet och sen lassar in sakerna vi har handlat. Men nu när veckorna bara rusar förbi så känner både jag och älsklingen att det skulle ju vara bra att ha sakerna hemma ifall nånting händer..alltså att bebisen bestämmer sig för att komma ut tidigare. 
Då har man ju ingen vidare lust att åka till IKEA och handla. Lust och lust, finns nog ingen tid rättare sagt.

 

Vi bestämde oss även för att åka den 19/6 2010. En dag då många tillbringade hela dagen med att sitta framför tv:n. Varför? Jo för att Victoria och Daniel skule gifta sig, men vi tänkte att det kanske är då man ska passa på att gå och handla på IKEA =)
Och mycket riktigt när vi kom dit så såg den oftast knökfulla parkeringen ut såhär..Det va inga som helst problem att hitta en plats att parkera på..nice!

Det blev en skön och avkopplande dag och vi hade all tid i världen att strosa runt och titta på allt vi skule kunna tänkas behöva. Men man åker ju inte hemifrån på en sånhär shoppingrunda utan en inköpslista så den här har jag knåpat ihop den senaste veckan och fyllt på med mer och mer saker allt eftersom.Nu blev det långt ifrån allt på listan som inhandlades. Vissa saker plockades bort och andra saker lades dit =)

Det här va det som vi handlade och det va inte bara saker tillbebisen utan lite saker som vi har behövt lääänge.

********************************************************************

En mobil att hänga ovanför skötbordet..den här va verkligen söt..finare i verkligheten.


En skön matta att tassa runt på, ville få det att likna gräs..och så va färgen såå fin.En taklampa i form av en sol och rosa blommor på väggen ovanför sängen/ mysfotöljenEn bokhylla med många praktiska fack att ställa saker i. Har sen tidigare köpt lådor som tydligen ska passa perfekt in i de här luckorna =)


Spjälsängen skippade vi att köpa. Vi hade tittat på Hensvik men jag blev lite besviken när jag såg att den inte va riktigt vit utan lite mjölkig i färgen + lite annat som inte kändes helt rätt. Och jag vill ha något som jag inte kommer att ångra sen. Så jag åktener till babyproffsen igår och hittade en säng som jag redan hade tittat ut i Troll´s katalog med en drop side sida..perfekt!
En låda som man kan ha under spjälsängen där man kan lägga leksakerna


En pedalhink till kissblöjor..Och så köpte vi en madrass till lillgrodan..


Får inte glömma bort 10 pack tvättlappar


KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }