2010-06-23
 22:07:18

Hos Bm idag (32+6)

Idag fick vi gå till en annan bm mot vad vi brukar i och med semestrar, men hon va jättegullig. Väldigt sprallig och glad =)
Fick börja med att lämna ett urinpprov som jag hade sparat i kylskået sen imorse (visst låter det mysigt) men det va ju ändå i ett plaströr..förslutet..haha! Undrar hur de som jobbar gör?!? Ursäkta är det ok om jag förvarar mitt urinprov här till jag ska till bm? Hahaha!!!
Jag fick en 1:a på äggvitan och jag undrade givetvis vad det betydde. Jag har ju alltid haft helt 0 på allting. Och det är att det läcker lite äggvita från njurarna ut till urinen inte bra. Men för att det ska vara farligt ska det vara i kombination med för högt blodtryck. Mitt blodtryck låg på 127/70 Hur perfekt som helst tyckte hon så det va inget att oroa sig för. Kan vara så att urinen inte va 100% ren utan att det har kommit med nån droppe flytning oxå. (ursäkta detaljerna)

Tog blodprov oxå för att kolla blodvärde/järnvärdet och det hade stigit från 117 till 121..jippiiiee!!! Jag sköter mig finfint ;-)
Men det har alltid varit så, trots att jag är överviktig  så har alla mina värden varit jättebra jämt..haha tji ni som tror att överviktiga har dålig hälsa. Dålig kondis..JAAA =)) men inte dålig hälsa..hihi. 

Sen gick vi in och pratade om lite allt möjligt och jag fick äntligen fråga om min svullna  händer och fötter..eller snarare fot eftersom det bara är högerfoten som svullnar upp..konstigt.
Det är inte normalt att foten ska se ut såhär..Jag har provat allt tycker jag. Att ha foten i högläge, ha på en iskall blöt handduk, duscha foten i iskallt vatten samt röra på foten hela tiden när jag sitter stillla men utan nåt vidare resultat.
Och att alltid hha stödstrumpor. Försöker sätta på mig stödstrumporna innan jag kliver ur sängen på morgon men då är fingrarna så svullna så det fungerar inte.

Händerna tyckte bm att jag skulle höra av mig till arbetsterapin på sjukhuset för att få handledsskenor som jag kan ha på nätterna för att undvika att händer/fingrar domnar bort. Just nu känner mig ledsjuk. Jag har så ont i fingrarna när jag ska böja dem. Spolar även dem i iskallt vatten flera ggr per dag och ibland även på nätterna.

Sen fick vi lyssna på bebisens hjärta och det slog så jämt och fint sa hon. Ungefär 143 slag/minut och det va även nere i 138 slag/minut. En trygg och lugn bebis =)

Men det bästa av allt va när jag drog upp benen mot magen och jag fick ta ett djupt andetag och andas ut så hon kunde känna lite på bebisen. För jag undrade om hon kunde känna hur bebisen låg. När hon kände längst ner på magen så gungade hon fram och tillbaka lite och sken upp i ett leende och sa: Här är bebisens huvud..den verkar redan ha vänt på sig =)))
Åååhhhhh va glada vi va..lilltjejen har vänt på sig och hon trodde inte att hon skulle vända tillbaka sig utan hon ligger där hon ligger =)))

Bebisen har hicka ungefär 3ggr om dagen och det är alltid på samma ställe..längst ner på vänster sida känner jag det där lilla jämna pickandet.
Både maken och lillasyster fick i söndags lägga huvudet där och känna och lyssna..de tyckte det va såå häftigt =)KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


#copyright { background:#ffffff; padding-bottom:5px; padding-top:5px; font-family:tahoma; font-size:10px; text-align:center; color:#A1A1A1; }